Yeni çıkan KHK ile yeni ihraçlar geldi

Olağanüstü Hal kapsamında hazırlanan 679, 680 ve 681 nolu 3 yeni Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

Yeni çıkan KHK ile yeni ihraçlar geldi

Olağanüstü Hal kapsamında hazırlanan 679, 680 ve 681 nolu 3 yeni Kanun Hükmünde Kararname, Resmi Gazete'nin mükerrer sayısında yayımlandı.

08 Ocak 2017 Pazar 19:29
Yeni çıkan KHK ile  yeni ihraçlar geldi
Kararnamede Alanya'dan ihraç edilen isimlerde bulunuyor. Kararname kapsamında; Sağlık Bakanlığı Veri Hazırlama ve Kontrol İşletmesi memuru Mehmet Ali Üzüm, Alanya L Tipi Ceza İnfaz Kurumu 2. Müdürü Metin Karataş, Alanya L Tipi Ceza İnfaz Kurumu Memuru Ayhan Kara ve Alanya L Tipi Ceza İnfaz Kurumu Memuru Serkan Tırpan memuriyetten ihraç edildi.
ANTALYA’DA TOPLAM 84 İHRAÇ
Yayınlanan son Kanun Hükmünde Kararnameyle Antalya’da kamuda görevli 84 kişi, görevden ihraç edildi. KHK ile en fazla ihraç Akdeniz Üniversitesi, Sağlık Bakanlığı, Maliye Bakanlığı ve Adalet Bakanlığında gerçekleşti. Buna göre Antalya'da Akdeniz Üniversitesinde aralarında profesörlerin de bulunduğu 48, Sağlık Bakanlığında 12, Adalet Bakanlığında 6, Maliye Bakanlığında 6, Türkiye İş Kurumunda 4, Gümrük ve Ticaret Bakanlığında 2, Sosyal Güvenlik Kurumunda 2, Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumunda 2, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığında 1 ve PTT’den 1 kişi meslekten ihraç edildi.
Son Güncelleme: 08.01.2017 19:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81