Yatırımlarımız devam edecek

Yatırımlarımız devam edecek

14 Ağustos 2017 Pazartesi 20:17
Yatırımlarımız  devam edecek
Antalya Büyükşehir Belediyesi Asat Genel Müdürlüğü’ne getirilen İbrahim Kurt Alanya’da temaslarda bulundu.
 
Asat Genel Müdürü İbrahim Kurt ve Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer, Alanya Asat’ı ziyaret etti. Kurt’a Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ve Asat Alanya Şube Müdürü Fatih Uysal eşlik etti. Genel Müdür İbrahim Kurt Asat’ı ziyaretinde personelle bir araya geldi. Bugüne kadar özveriyle çalışan personele teşekkür eden Kurt, bundan sonraki süreçte aynı kararlılık ve özveriyle Alanya’nın su ve alt yapı konusundaki sorunlarını çözmede birlikte çalışacaklarını belirtti. Asat’ın ardında Genel Müdür İbrahim Kurt sırasıyla Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i makamlarında ziyaret etti. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Alanya için yapılacak yatırımlarda  bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da işbirliği içinde hizmet verme anlayışının devam edeceği belirtildi. 
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney ise yaptığı değerlendirmede, Asat Genel Müdürlüğü’ne atanan İbrahim Kurt ve Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Tuncer’in Alanya’ya gerçekleştirdikleri ziyaretten memnuniyetini dile getirerek “ Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel’in Alanya verdiği önemi her fırsatta görüyoruz. Önemli yatırımlar yapan kurumların başındaki kişilerin her fırsatta Alanya’ya gelmesi ve yapılacak yatırımlar konusundaki özveri ve gayretleriyle Alanya’nın birçok sorunu halledildi. Bundan sonraki süreçte de su, kanalizasyon ve alt yapı konusundaki yatırımlar devam edecek “ dedi. 
Son Güncelleme: 14.08.2017 20:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81