Yağışlar geliyor

Yağışlar geliyor

28 Kasım 2016 Pazartesi 19:55
Yağışlar geliyor
Alanya Kaymakamlığı Meteoroloji İstasyon Müdürlüğü ve Antalya Bölgesel Tahmin ve Uyarı Merkezince yapılan son tahminlere göre, başlayacak olan yağışların bugün sabah saatlerinden itibaren şiddetli (76 – 100 kg/m²) , öğle saatlerinden itibaren Kaş, Demre, Finike, Kumluca, Kemer, Antalya Merkez, Serik ilçelerinde (100 kg/m² ve üzeri), Çarşamba ilk saatlerden itibaren Manavgat, Alanya, İbradı, Akseki, Gündoğmuş, Gazipaşa ilçelerinde aşırı (100 kg/m² ve üzeri), olması beklendiği bildirildi.
Yağışla birlikte rüzgarın güney ve güneydoğu yönlerden kuvvetli ve kısa süreli fırtına (50-80 km/saat) şeklinde esmesi bekleniyor.
Yağışların sağanak ve gök gürültülü sağanak, Çarşamba günü İbradı, Akseki, Gündoğmuş ilçelerinde karla karışık yağmur ve yükseklerinde kar şeklinde olması beklendiğinden, meydana gelebilecek ani sel, taşkın, su baskını, yıldırım, dolu, hortum ve çatı uçması, ulaşımda aksamalar vb olumsuzluklara karşı ilgililerin ve vatandaşların tedbirli olmaları istendi.
Son Güncelleme: 28.11.2016 19:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81