Yabancılar Meclisi'nden ALKÜ'ye erasmus desteği

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi, Alanya Alaaddin Keykubat Ünivesitesi (ALKÜ) bünyesinde eğitim gören yabancı öğrencilerin sayısının arttırılması için ALKÜ’ye destek sözü verdi.

Yabancılar Meclisi'nden ALKÜ'ye erasmus desteği

Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi, Alanya Alaaddin Keykubat Ünivesitesi (ALKÜ) bünyesinde eğitim gören yabancı öğrencilerin sayısının arttırılması için ALKÜ’ye destek sözü verdi.

06 Şubat 2017 Pazartesi 20:51
Yabancılar Meclisi'nden  ALKÜ'ye erasmus desteği
Alanya Belediyesi Yabancılar Meclisi aylık olağan toplantısını Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu başkanlığında Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirdi. Toplantıya, üniversitenin Erasmus programıyla ilgili bilgi vermek üzere Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Güneş, Yrd. Doç. Dr. Manolya Eser Öner, Yrd. Doç. Dr. Fatih Tekbacak, Özel Kalem Müdürü Hadi Cantemur, Uluslararası İlişkiler Uzmanı Petek Özsoy da katıldı.

ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Güneş, üniversitenin bölümleri, faaliyetleri, eğitim kadrosu, öğrenci etkinlikleri ve Erasmus programıyla ilgili Yabancılar Meclisi Üyelerine sunum yaptı. Alanya’nın bir dünya şehri olduğunu belirten Prof. Dr Güneş, ALKÜ’nün eğitim kadrosu ve fiziki yapısıyla dünyanın her ülkesinden öğrenci ağırlayacak kaliteli bir üniversite olduğunu belirtti. Güneş, üniversiteyi tanıttıktan sonra üniversite bünyesindeki yabancı öğrenci sayısını arttırmak için üyelerden destek istedi.
Toplantıyla ilgili basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Yabancılar Meclisi Başkanı Abdullah Karaoğlu, ALKÜ bünyesindeki yabancı öğrenci sayısını arttırmak için üniversiteye destek olacaklarını söyledi.

Karaoğlu; “ALKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Güneş üyelerimize üniversite hakkında bilgiler verdi. İnşallah önümüzdeki yıllarda Yeni Alanyalıların sayısını arttırdığımız gibi Yeni Alanyalı Öğrencilerin de sayısını arttırmak için çalışacağız. Daha çok destek vereceğiz. Gönüllülük esasıyla çalışan meclisimiz Türkiye’de bir ilk olmayı başardı. Gündeme bu şekilde oturdu ve faaliyetlerini de bu şekilde sürdürüyor” dedi. – Kemal Cengiz
Son Güncelleme: 06.02.2017 20:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81