Validen Akdağ desteği

Alanya Akdağ Kayak İhtisas ve Spor Kulübü tarafından Mart ayında Akdağ’da yapılacak olan etkinlikte kullanılmak üzere kar motoruna ihtiyaç duyuldu.

Validen Akdağ desteği

Alanya Akdağ Kayak İhtisas ve Spor Kulübü tarafından Mart ayında Akdağ’da yapılacak olan etkinlikte kullanılmak üzere kar motoruna ihtiyaç duyuldu.

22 Şubat 2019 Cuma 22:50
Validen Akdağ desteği

Kulüp Başkanı Handan Aydemir ve İcraat Komisyonu Başkanı Sevil Kurt Antalya Valisi Münir Karaloğlu’na bir ziyarette bulunarak Saklıkent’te bulunan iki adet kar motorunu etkinlik günü kullanmak üzere talep ettiler. 
Başkan Handan Aydemir ziyaretinde kulübün kuruluş amacını, etkinliğin içeriğini ve Akdağ’a bir tesis kazandırmanın Alanya turizmine katacağı önemi anlattı ve tesis yapımının hızlanması için destek istedi. Özverili çalışmalarından dolayı Başkan Handan Aydemir’i takdir eden Vali Münir Karaloğlu kulübe seve seve destek vereceğini ifade etti ve gerekli tüm kurumlara kulübe destek olmaları için talimat verdi. İki tane kar motorunun, etkinlik günü kulubün kullanımına sunulması için Paşa’ya telefon açarak talimatını verdi. 

Talimatın arkasından Başkan Handan Aydemir’i, Alanya Jandarma Komutanlığı’ndan Tuncay Yarbay arayarak kulübe destek olduklarını bildirdi. Vali Münir Karaloğlu ilk Alanya ziyaretinde Başkan Handan Aydemir’in rehberliğinde Akdağ’a çıkmak istediğini dile getirip özel kalemine programa alması için talimatını verdi. Akdağ’a bir tesis kazandırmak için destek olma sözü veren Vali Münir Karaloğlu Akdağ ziyareti sonrası gerekli çalışmaları başlatacağı sözü verdi. 
Vali Karaloğlu’nun nazik ev sahipliği ve kulübe olan desteğinden memnun olan Başkan Handan Aydemir, “Vali Bey’in kıymetli desteği ile Alanyamızın imkansız sanılan hayaline kavuşmasını an meselesi olarak görüyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81