Ünlü kimyager Alanyalılarla buluştu

Ünlü Azeri Kimyager Şems Arslan, Alanya’da kadınlarla buluştu. Dün AKM’de seminerde güzellik konusundaki sorulara yanıt verdi. 

Ünlü kimyager Alanyalılarla buluştu

Ünlü Azeri Kimyager Şems Arslan, Alanya’da kadınlarla buluştu. Dün AKM’de seminerde güzellik konusundaki sorulara yanıt verdi. 

25 Haziran 2019 Salı 07:03
Ünlü kimyager Alanyalılarla buluştu

Alanyalı girişimci Seher Korkmaz’ın organize ettiği, ünlü kimyager Şems Arslan’ın katıldığı kozmetik semineri Alanya Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. Seminerde saç, ciltteki lekeler, egzama gibi konularda katılımcılar bilgilendiren ve uygulamalı bir çalışma yapıldı. 
Seminer sonrası Alanya Posta Medya’ya konuşan Uzman Şems Arslan, sıcacık Alanya’da, sıcacık semineriyle geldiklerini söyledi. Çok güzel bir geçtiğini ifade eden Arslan, katılım olarak da bir kişi de gelse 5 kişi de gelse, 50 kişi de gelse, yüz kişi de gelse herkesin başının üstünde yerinin olduğunu ifade etti.
‘SİZ ÇAĞIRIN BEN KOŞA KOŞA GELİRİM’
 Seminere katılan herkese teşekkür eden Arslan, “Bilgi paylaşmak, bilgi taşımak çok güzel bir duygu, bundan onur ve gurur duyuyorum. Benim bir sloganım var; ‘Siz çağırın ben koşa koşa gelirim.’ Nerede ihtiyaç varsa her yerdeyiz. Güzellik konusu hakkında, saç problemi hakkında, cilt problemleri hakkında, ister cilt lekeleri olsun, ister saç konusu olsun, saç dökülmesi olsun, sivilce akne bu tür problemler sadece küçükleri değil büyükleri, yaşlıları, herkesi ilgilendiren bir konu. Ayrıca en önemli konulardan biri de ilaçsız doğal. ‘Bunu önleyebilir miyiz?’ ‘İlaçlarımızın yanında doğal ne yemeliyiz?’ ‘Ne içmeliyiz?’ ‘Ne sürmeliyiz, bunun önlemini alabilir miyiz?’ Bir de Alanya gibi bir yerde, çok sıcak iklim olduğu için bu sıcaklarda ‘Nasıl kendimizi koruyacağız, cildimiz yanmasın, cildimiz koyulaşmasın, yaşlanmayalım, yanıkları önlemek için bir hazırlık var mı?’ gibi sorunlara doğal tarifler, doğal uygulamalar, her zaman favoriydi. O zaman çağırıyorlar, biz de koşa koşa geliyoruz” diye konuştu.

Alanya’ya geldiği için çok mutlu olduğunu ve Alanya’yı çok sevdiğini dile getiren Arslan, “Kaleye gittim gezdim çok güzeldi. Kaleiçi çok güzel, teleferik mükemmeldi, çocukluğumu yaşadım. Doğasıyla, bitki örtüsü ile kekik kokusuyla harika bir yer. Herkese tavsiye ediyorum buraya gelmesini. Gelin görün gezin burası harika bir yer” dedi. 
‘BİREBİR İLGİLENMEK VE DOĞRU TARİFLER VEREBİLMEK DE BİZ UZMANLARIN İŞİ’
Tekrar Alanya’ya geleceğini de belirten Arslan, “Burada ihtiyaç var belli ki. Hanımlar çok meraklı çok da istiyorlar, bilgi almak istiyorlar. Buradaki hanımlar ve beyler diyor ki, ‘Verin biz öğrenelim, gelin de bize öğretin, biz görmek istiyoruz, duymak istiyoruz’ Yani tamam televizyondan radyodan ulaşabiliyoruz ama canlı canlı konuşmak, anlatmak, birebir ilgilenmek ve toplu bir şekilde herkese doğru tarifler verebilmek de biz uzmanların işi” dedi.
Organizasyon sorumlusu Seher Korkmaz’a da bu semineri kısa zamanda olabildiğince kişiye ulaştırarak düzenlediği için teşekkür eden Arslan, “Burada en önemli söylemek istediğim, öncelikle Alanya'da bu organizasyonu yapan, hızlı bir şekilde herkese ulaşabildiği kadar, gücü yettiği kadar ulaşan ve bizi Alanya ile buluşturan sevgili Seher hanıma çok teşekkür ederim. Gerçekten kısa bir süre içerisinde bu kadar güzel bir organizasyon yaptığı için canı gönülden teşekkür ediyorum tebrik ediyorum” dedi.
Organizasyon sorumlusu Seher Korkmaz da kendilerini kırmayarak Alanya’ya gelen Şems Arslan’a herkesin adına minnettarlıklarını sunarken, katılımcılara da ayrıca teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81