Türkdoğan: Motorla şaka olmaz!

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya’da son 2 günde yaşanan iki motor kazaları ile denetimlerin sıklaştırılmasıyla ilgili yetkililere çağrıda bulunurken, “Motorla şaka olmaz, kimse şansını zorlamamalı ve insanlarında morallerini, sinirlerini bozmamalı” dedi.

Türkdoğan: Motorla şaka olmaz!

MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanya’da son 2 günde yaşanan iki motor kazaları ile denetimlerin sıklaştırılmasıyla ilgili yetkililere çağrıda bulunurken, “Motorla şaka olmaz, kimse şansını zorlamamalı ve insanlarında morallerini, sinirlerini bozmamalı” dedi.

13 Şubat 2018 Salı 19:32
Türkdoğan: Motorla şaka olmaz!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Teşkilatı’nda haftalık yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirildi. Toplantının ardından gündemi değerlendiren Başkan Mustafa Türkdoğan, “Hepinizin bildiği gibi geçtiğimiz hafta sonunda Sayın Genel Başkanımız, Liderimiz Devlet Bahçeli Beyefendinin katılımlarıyla, himayelerinde Türkiye genelinde bütün il ve ilçe başkanlarımızın da hazır bulunduğu ‘İl ve İlçe Başkanları İstişare Toplantısı’nı gerçekleştirdik. Bu anlamda MHP’nin özellikle önümüzdeki hem yerel seçim sürecini hem de cumhurbaşkanlığı seçim sürecini değerlendirdiğimiz, teşkilat faaliyetlerimiz konusunda istişarelerde bulunduğumuz, Genel Başkanımızdan emir ve talimatları aldığımız verimli bir toplantı yapılmıştır. Bu vesileyle de bizler Alanya İlçe Teşkilatı olarak; Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel bey ile birlikte Alanya’mızı temsil ettik toplantıda. Yine yönetici arkadaşlarımız, kadın kollarımız ve ülkü ocaklarımız da mevcut toplantı yerine hazır bulundular ve liderimizle bir kez daha temas etme şansına sahip olduk” dedi.
‘GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTI’

Alanya ve Antalya teşkilatının şanslı olduğunu söyleyen Türkdoğan, “Son bir yıl içinde Sayın Genel Başkanımız beş defa Antalya’mızı şereflendirdi. Bunun iki tanesi Alanya’mıza gerçekleştirilen ziyaretler oldu. Cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminin ve oluşacak olan milli mutabakat ittifakının nasıl şekillenmesi gerektiğini Sayın Genel Başkanımız anlattı bizlere. Ülkenin ve milletin bekası için, Türkiye Cumhuriyet Devleti’nin sonsuza kadar var olması için bu milli ittifaka ihtiyaç var ve MHP teşkilatları da topyekûn liderinin emrinde, liderinin vereceği emir ve talimatlar doğrultusunda hareket etmek üzere tek ses halinde orada hazır bulundular. Bunu orada görmek bizler içinde son derece şeref ve onur vesilesi oldu. MHP’nin, Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu milli politikaları özümsemiş, arınmış son teşkilat üyelerini görmek bizleri mutlu etti, gücümüze güç kattı ve moral oldu. Bunu buradan özellikle belirtmek istiyoruz” diye konuştu. 
‘DENETİMLER SIKLAŞTIRILMALI’
Alanya’da son 2 günde yaşanan iki motor kazaları ile ilgili de konuşan Başkan Türkdoğan, “Alanya’mızdaki yerel sorunlardan motosikletlerle alakalı bir mesele var. Motor terörü diyoruz biz buna. Bu konuda ehliyeti olan, olmayan; trafiğe çıkma izni olan, olmayan herkesin altında motosiklet var. Kimi önünü kaldırıyor, kimi arkasını kaldırıyor bu motosikletlerin. Bütün vatandaşlarımızı, özellikle de genç kardeşlerimizi biraz daha duyarlı ve sağduyulu olmaya davet ediyorum. Netice itibariyle uzun yıllar Alanya’mızda yaşayan, motosikletin cambazı diye nitelendirilen, dünya çapında tanınan, bilenen Tek Teker Arif diye bir vatandaş vardı. Motor üzerinde rahmetli oldu. Dolayısıyla da motor iki teker üzerinde bir parmak kadar asfalta, betona temas eden bir bölümü var. Motorla şaka olmaz, kimse şansını zorlamamalı ve insanlarında morallerini, sinirlerini bozmamalı. Buradan yetkililere de denetimlerin sıklaştırılması için bir kez daha çağrıda bulunmak istiyorum” dedi. – Mert CANTÜRK 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81