Turizmciler indirim ve taksit istediler

Turizmciler indirim ve taksit istediler

06 Temmuz 2017 Perşembe 19:15
Turizmciler indirim  ve taksit istediler
Yönetiminde bölgesel turizm dernek başkanlarının da bulunduğu Alanya Turistik İşletmeciler Derneği’nin yönetim kurulu üyeleri sezonun gidişatıyla ilgili Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti.
 
Yapılan ziyaretle ilgili Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Sili şu açıklamayı yaptı: ALTİD Yönetim Kurulu olarak sezonun gidişatı ile ilgili Belediye Başkanımız Sayın Adem Murat Yücel ile görüştük. Hem konaklama tesislerimizin hem de Alanya’mızın genel anlamda içinde bulunduğu süreci değerlendirdik. Diğer yandan bu süreçte kendilerinden destek talep ettik. Bir takım ödemelerimiz söz konusu, bu ödemelerde indirim ve taksitlendirme talebimiz oldu. Belediye olarak değerlendireceklerini, tabii ki eldeki imkanlar ölçüsünde gerekli desteği vereceklerini ifade ettiler. Bu bağlamda kendilerine olumlu yaklaşımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu süreci karşılıklı desteklerle geçirmek durumundayız.
 
Son Güncelleme: 07.07.2017 00:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81