Turizm Kupası sahibini buldu

Akdeniz Yiyecek İçecek Yöneticileri Derneği (AYİYDER) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Turizm Futbol Turnuvası Final maçının ardından sona erdi

Turizm Kupası sahibini buldu

Akdeniz Yiyecek İçecek Yöneticileri Derneği (AYİYDER) tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Turizm Futbol Turnuvası Final maçının ardından sona erdi

20 Eylül 2018 Perşembe 00:00
Turizm Kupası  sahibini buldu

Alanya Yiyecek İçecek Yöneticileri Derneği tarafından ilki geçen yıl düzenlenen Turizm Kupası Futbol Turnuvası'nın ikincisi Parkspor Halı Saha tesislerinde gerçekleşen birbirinden çekişmeli karşılaşmalara sahne olurken, hafta sonu yapılan 3.lük 4. lük ve final maçlarının ardından sona erdi. 40 gün süren ve 21 otelin katılımı ile gerçekleşen turnuvaya bölge otelcileri de iş temposu arasında motivasyon ve stresten uzaklaşma adına büyük önem gösterdiklerini belirterek, Başkan Mehmet Erat ve yönetimini de tebrik etti. 
ŞAMPİYON DEĞİŞMEDİ
Geçen yıl ilk kez düzenlenen turnuvada şampiyonluk kupasını kazanan Quattro Beach Otel, bu yıl da kupayı kazanırken, finalde Alaiye Resort Otel ile karşı karşıya geldi. Turnuvanın 3.’sü ise Alanxafira Delux'ü yenen Eftalia Otel oldu. Turnuvada ayrıca En Centilmen Takım Club Konaklı, En Centilmen Taraftar Sirius Delux, En Celtilmen Antronör Mehmet Eroy seçildi.

ERAT TEŞEKÜR ETTİ
AYİYDER Yönetim Kurulu Başkanı organizasyona destek veren başta Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel olmak üzere, AKPAB Başkanı Şinasi Karanlıkoğlu, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve HOTED Başkanı Tarık Saylar'a teşekkür ettiği konuşmasının ardından, sponsor firmalar, Icependos Meyve Suları Akdeniz Bölge Müdürü Hüseyin Akman, Genel Müdür Hakan Yılmaz ve Hakan Sağlam'a teşekkür plaketi verildi. Başkan Erat konuşmasına her yıl düzenleyerek geleneksel hale gelecek olan turnuvanın, gelecek sene daha fazla katılımcı ile devam edeceğini umut ettiğini belirtti. 
- Ayhan Çetinkaya

Son Güncelleme: 20.09.2018 00:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81