Türel ve Toklu’dan ulaşım zirvesi

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Antalya’ya giderek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Alanya ulaşımı hakkında görüşmeler gerçekleştirdi.

Türel ve Toklu’dan ulaşım zirvesi

Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, Antalya’ya giderek Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ile Alanya ulaşımı hakkında görüşmeler gerçekleştirdi.

12 Eylül 2018 Çarşamba 20:33
Türel ve Toklu’dan ulaşım zirvesi

 Başkan Toklu’ya Alanya Şoförler Odası Başkanı Recep Çalış,  da eşlik etti. Görüşmelerde Ak Parti Antalya İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Alanya Koordinatörü Fatih Kabadayı’da hazır bulundu. Alanya ulaşımının masaya yatırıldığı görüşmelerde, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, oda başkanı Recep Çalış’ın istek ve taleplerini dinledi. Alanya’da yeni yapılan yollarla ulaşımın oldukça rahatladığı belirtilirken, toplu taşıma ve taksilerle ilgili sorunlarda masaya yatırıldı.
ÖĞRENCİLERİN ULAŞIM SORUNU TARİHE KARIŞACAK
Toplantıda dikkat çeken konulardan birisi ise Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi (ALKÜ)’nde eğitim gören öğrencilerin toplu taşımada yaşadığı problemdi. Öğrencilerin yaşadığı sorunu yakından takip eden Başkan Toklu, oda başkanı Çalış ile birlikte sorunun çözümü için Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’le görüş alışverişinde bulundular. Öğrencilerin daha rahat ve konforlu ulaşıma kavuşması için gereken çalışmaların önümüzdeki günlerde başlatılacağı vurgulandı.

TOKLU, MAHMUTLAR’UN ULAŞIM SORUNUNU DA DİLE GETİRDİ
Alanya’nın Mahmutlar Mahallesi’ne sefer yapan toplu taşıma araçlarının değiştirilmesi konusunda vatandaşların bir isteği olduğunu belirten Başkan Toklu, konuyla ilgili çalışmaların sürdüğünü ve en kısa sürede çözüme kavuşacağını söyledi.
BAŞKAN TOKLU’DAN TEŞEKKÜR
Alanya ulaşımı ile ilgili Başkan Türel’le görüşen İlçe Başkanı Toklu, toplantıda Başkan Türel’le çok değerli bilgiler paylaşıldığını belirterek, “Başkanımız Sayın Menderes Türel bizi ve oda başkanlarımızı makamında ağırladı. Kendisi ile Alanya ulaşımı hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Alanya’daki ulaşım sorunlarını yakından takip eden başkanımızın konuya olan ilgisi bizleri mutlu etti. Alanya halkının isteklerini kendisine ilettik ve çözüm yolunda çalışmalara başlanılacağını belirtti. Kendisine bize olan ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81