Türel en başarılı 3 başkandan biri

Türel en başarılı 3 başkandan biri

10 Aralık 2017 Pazar 19:14
Türel en başarılı  3 başkandan biri
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ORC Araştırma Şirketi tarafından yapılan ankette, Türkiye’nin en başarılı 3 büyükşehir belediye başkanından biri seçildi. Başkan Türel, kendisini başarılı bulan herkese teşekkür ederek, “Halkımız ve Antalyamız için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
 
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ORC Araştırma Şirketi’nin yaptığı anket sonucunda yüzde 58.6 başarı oranıyla 30 büyükşehir belediye başkanı arasında 3’üncü sırada yer aldı. ORC Araştırma Şirketi en başarılı büyükşehir belediye başkanları anket çalışmasının sonuçları açıklandı. Araştırma, 20 Kasım-05 Aralık 2017 tarihleri arasında 30 büyükşehirde toplam 10 bin 640 kişi ile yüz yüze yapılan görüşme yöntemiyle gerçekleştirildi. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ankette yüzde 58.6 başarı oranıyla 3’üncü sırada yer aldı. 
TÜREL: CANLA BAŞLA ÇALIŞMAYA DEVAM
Anket sonuçlarından duyduğu mutluluğu dile getiren Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, kendisini başarılı bulan herkese teşekkür ederek, “Halkımızın teveccühlerine layık olmaya çalışacağız. Halkımızın refahı, mutluluğu ve en iyi hizmeti alabilmesi için gece gündüz canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü halkımız ve tüm ilçeleriyle birlikte Antalyamız hizmetin en iyisine layıktır” dedi.
ANKETİN EN İYİ 10 SIRASI
Anketin ilk sırasında yüzde 63.6 ile Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, 2’nci sırada ise yüzde 60.5 ile Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu yer aldı.
En iyi 10 büyükşehir belediye başkanının seçildiği araştırmanın diğer sıralaması ise şöyle: Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu yüzde 58.0, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır 57.7, Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen yüzde 56.9, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz yüzde 56.5, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç yüzde 56.1, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek yüzde 55.4 ve Diyarbakır Cumali Atilla yüzde 51.4.
 
Son Güncelleme: 10.12.2017 19:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81