Tur operatörleri Alanya'da

Tur operatörleri Alanya'da

11 Ağustos 2017 Cuma 20:55
Tur operatörleri  Alanya'da
Alanya’ya gelecek olan Alman tur operatörlerinin programı saat 10.15’te Damlatas Mağarası gezisi ile başlayıp 11.00’da teleferikle kaleye çıkış, iç kalede gezi ve Kemal Atlı Evi’nde resepsiyon ile devam edecek. 
 
TÜRKİYE Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) Yurtdışı Temsilcisi Hüseyin Baraner'in organizasyonu ile bugün Almanya'nın önemli tur operatörlerinin temsilcilerinden oluşan 43 kişilik heyet Alanya'ya geliyor.  Heyette Baraner'in yanısıra Almanya'nın çok önemli tur operatörlerinden olan Kleine Reisewelt GmbH sahibi Laura Frauenrath, JLS Touristik GdbR sahibi Arno Krisp, Reisebüro Traeger sahibi Marlies Traeger, Hemminger Reisebüro GmbH sahibi Susanne   Schmettkordt, Schwanke Reisen sahibi Patricia Schwanke-Kech ile çok sayıda tur operatörü yöneticisinden oluşan toplam 43 Alman tur operatörü temsilcisi yer alacak.
HEYETİN ALANYA PROGRAMI  
Baraner ve Alman tur operatörü temsilcileri, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Alanya Turistik İşletmeciler Derneği (ALTİD) Başkanı Burhan Sili ile birlikte saat 10.15'de Alanya programlarına başlayacaklar. Alman heyete, Başkan Yücel tarafından verilecek resepsiyonun ardından Damlataş Mağarası gezdirilecek. Heyetin ikinci durağı Alanya Belediyesi tarafından hayata geçirilen Alanya Teleferik olacak. Heyet üyeleri, teleferikle ulaşacakları Alanya Kalesi'nde Başkan Yücel tarafından teleferik projesi ve Alanya turizmi hakkında bilgilendirilecekler. Alanya Kalesi’nin ardından heyete Alanya Limanı gezdirilecek ve öğle yemeğinde teknede ağırlanacaklar. Program, öğle yemeğiyle sona erecek. 
 
Son Güncelleme: 11.08.2017 20:59
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81