Terör gazisine ziyaret

Terör gazisine ziyaret

21 Eylül 2017 Perşembe 19:46
Terör gazisine ziyaret
Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya, Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel ve beraberindeki heyet, Cikcilli Mahallesi’nde yaşayan ve 20 yıldır boynundan aşağısı tutmayan terör gazisi Murat Caner’i ziyaret etti.
Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya ve Alanya Belediye Başkan Yardımcısı Nazmi Yüksel, beraberindeki heyetle birlikte Türk Silahlı Kuvvetleri'nin 1997'de Kuzey Irak'a düzenlediği "Şafak" operasyonunda mayın patlaması sonucu gazi olan ve boynundan aşağısı tutmayan Astsubay Murat Caner’i ziyaret etti. 
Ziyaret esnasında Gazi Murat Caner, Antalya Valisi Münir Karaloğlu ve Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile görüntülü telefon görüşmesi yaptı. Taleplerini bizzat Vali Karaloğlu ve Başkan Yücel’e ileten Gazi Murat Caner, ziyaretten ve görüşmelerden dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.
Gazi Murat Caner ile telefonda bir süre sohbet eden Başkan Yücel ise Alanya Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nce kendisine rutin ziyaretlerin devam edeceğini söyledi. 
 
Son Güncelleme: 21.09.2017 19:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81