Tek Teker Arif'in cenazesini oğulları ve Sofuoğlu aldı

Tek Teker Arif'in cenazesini oğulları ve Sofuoğlu aldı

17 Kasım 2017 Cuma 19:37
Tek Teker Arif'in cenazesini  oğulları ve Sofuoğlu aldı
Gazipaşa’da geçirdiği trafik kazasında arkadaşı ile birlikte hayatını kaybeden 'Tek Teker' lakaplı Arif Razgatlıoğlu'nun cenazesini oğulları ve Kenan Sofuoğlu aldı. Razgatlıoğlu’nun milli motosikletçi oğlu Toprak Razgatlıoğlu, gözyaşlarını tutamadı. 
Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun babası ve Türkiye'nin motosiklet şovlarıyla yakından tanıdığı 'Tek Teker' lakaplı Arif Razgatlıoğlu (59) ve arkadaşı Ülkü Özcan (20), önceki akşam saatlerinde Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde trafik kazası geçirdi. Kent merkezinden sahil yönüne seyreden, Arif Razgatlıoğlu’nun kullandığı 33 HE 303 motosiklet, kontrolsüz kavşakta tali yoldan çıkan İsmet Oğuz yönetimindeki 07 UJ 797 plakalı kamyonetin kasasına çarptı. Kazada Razgatlıoğlu ve Özcan, metrelerce sürüklenerek olay yerinde hayatlarını kaybetti. Kaskları olmadığı belirlenen Razgartlıoğlu ve Özcan’ın birbirine sarılı halde bulunan cenazeleri Antalya Adli Tıp Kurumu Morguna gönderildi.
KENAN SOFUOĞLU BAŞSAĞLIĞI DİLEDİ
Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu’nda otopsileri yapılan Arif Razgatlıoğlu ve Ülkü Özcan’ın cansız bedenleri aileleri tarafından alındı. Morgda ilk olarak işlemleri tamamlanan 20 yaşındaki Ülkü Özcan’ın cenazesi defnedilmek üzere Gazipaşa’ya götürüldü. 
Arif Razgatlıoğlu’nun naaşını ise oğulları Tümay ve Toprak teslim aldı. Toprak Razgatlıoğlu, morgda gözyaşlarını tutamadı. Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu da ailenin yanında bulundu. Sofuoğlu, Toprak ve Tümay Razgatlıoğlu’na taziyelerini sunarak başsağlığı diledi. Kenan Sofuoğlu, cenaze alındıktan sonra Milli Sporcu Toprak Razgatlıoğlu’na sarıldı. Cenaze karayoluyla Sakarya’ya götürülürken, bu gün öğle namazını müteakip Orhan Cami’de kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.
"TOPRAK’TAN DOLAYI SIK SIK GÖRÜŞÜYORDUK"
Milli Motosikletçi Kenan Sofuoğlu, Arif Razgatlıoğlu'nu çocukluğundan bu yana tanıdığını ve Türkiye'nin en önemli motosiklet figürlerinden biri olduğunu söyledi. Milli Motosikletçi Toprak'ın ise öğrencisi olduğunu belirten Sofuoğlu, "Toprak'tan dolayı sık sık görüşüyorduk. Bu şekilde hayatını kaybetmesi bizi çok etkiledi ve üzdü. Bunlar hayatın içinde olan şeyler. Ben de bu tür kayıpları çok yaşadım. Allah, iki çocuğuna sabır versin. Bu yaştaki çocuklar için en ağır şey babalarını kaybetmeleri. Toprak daha 20'li yaşlarda" diye konuştu.
"ARAÇ SÜRÜCÜSÜNÜN ALKOLLÜ OLDUĞU SÖYLENİYOR"
Motosiklete binen herkesin dikkatli olması gerektiğini ifade eden Kenan Sofuoğlu, "Otomobil sürücüleri motosikletlerin hızını anlayamayacağını anlatmaya çalışıyorum. Bütün motosiklet dostlarının çok daha dikkatli olması gerekiyor. Kazada ne kadar doğru bilmiyorum ama sürücünün alkollü olduğunu söylüyorlar. Böyle bir şeyden birini kaybetmek de insanı çok üzüyor. Ateş düştüğü yeri yakıyor" dedi.
“KIZIM BENİ BIRAKIP GİTME”
Öte yandan motosiklet kazasında yaşamını kaybeden Ülkü Özcan, sevenleri ve ailesinin gözyaşları içerisinde toprağa verildi. 
Trafik kazasında hayatını kaybeden Metin Özcan’ın kızı Ülkü Özcan’ın cenazesi dün ikindi namazının ardından defnedilmek üzere Alanya da bulunun evlerinin önünden alınarak Gazipaşa Çamlı Mezarlığı’na getirildi.  Cenazede baba Metin Özcan,  kızının tabutuna sarılarak ‘kızım beni bırakıp gitme’ diyerek gözyaşı döktü. Cenazede baba Özcan’ın güçlükle ayakta durduğu görüldü. Cenaze ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. 

Acun Ilıcalı’dan TTA paylaşımı 
 
Milli motosikletçimiz Toprak Razgatlıoğlu'nun babası Arif Razgatlıoğlu ve arkadaşı Ülkü Özcan motosiklet kazasında hayatını kaybetti. Acun Ilıcalı, bu üzücü haberle yıkıldı.
TV8 kanalı sahibi Acun Ilıcalı,  Twitter'dan yaşadığı üzüntüyü anlattı. Tek teker Arif olarak bilinen Arif Razgatlıoğlu ve arkadaşı Ülkü Özcan'ın motosiklet kazasında can vermesi Acun'u yıktı.
İKİLİ OLAY YERİNDE CAN VERDİ
Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu'nun babası namıdiğer tek teker Arif lakaplı Arif Razgatlıoğlu ve arkadaşı motorsiklet ile kontrolsüz kavşak tali yoldan çıktı. İkili olay yerinde feci şekilde can verdi.
"ÜZÜNTÜ İÇİNDEYİM"
Acun Ilıcalı da bu feci kaza ile ilgili olarak sosyal medya hesabından şöyle yazdı: "Motosiklet camiasının değerli ismi Arif Razgatlıoğlu ve  Ülkü Özcan'ı elim bir trafik kazası sonucu kaybetmenin üzüntüsü içerisindeyim. Başta eski yarışmacımız Toprak Razgatlıoğlu olmak üzere iki ailenin tüm fertlerine başsağlığı diliyorum."
 
Son Güncelleme: 17.11.2017 19:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81