Sözleşme tamam, Triatlon yapılacak

Sözleşme tamam, Triatlon yapılacak

14 Eylül 2017 Perşembe 20:07
Sözleşme tamam, Triatlon yapılacak
Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, kamuoyunda sıkça konuşulan ‘Triatlonun düzenlenip düzenlenmeyeceği ile ilgili tartışmalara son noktayı koydu. Yücel, “Dün itibariyle federasyondan sözleşmelerimiz yaptık ve Uluslararası ve Ulusal olmak üzere Alanya Belediyesi Triatlonu üstlendi. Bu süreç zarfında Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun birçok destekleri olmuştur. Bakanımıza çok teşekkür ederiz” dedi. 
 
Alanya Belediyesi’nde haftalık encümen toplantısı gerçekleştirildi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in başkanlık yaptığı toplantının ardından basın mensuplarına gündeme ilişkin açıklamalarda bulunan Başkan Yücel, “Bugün belediyemizin haftalık olağan encümen toplantısıydı. Güzel bir encümen oldu. Güzel kararlar alındı. Tüm birimlerimizden gelen konuları irdeledik, değerlendirdik. Belediye mülklerimizin kiraya verilmesi ile ilgili konular vardı. Tabi ki gelecek hafta milli eğitimin haftası olması vesilesiyle birçok okullarımızla ilgili planlamaya koyduğumuz stratejilerimiz vardı. Bunlar gerek sosyal alanlar, gerek çevre düzenlemeleriyle ilgili yapabileceklerimiz planladık. Ben şimdiden 2017 - 2018 eğitim ve öğretim yılının tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize, velilerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da eğitimle ilgili olan yerel yönetimimize ne görev düşüyorsa desteklerimiz devam edecek ve buradaki tüm öğrencilerimizin sağlıklı bir şekilde eğitim görebilmeleri için tüm çaba ve gayretlerimizi yerel yöneticiler olarak göstereceğiz” dedi. 
‘BAKAN ÇAVUŞOĞLU’NUN ÇOK DESTEĞİ OLDU’
Triatlonun yapılıp yapılmayacağı ile ilgili soruya da cevap veren Başkan Yücel, “Dün itibariyle federasyondan sözleşmelerimiz yaptık ve Uluslararası ve Ulusal olmak üzere Alanya Belediyesi Triatlonu üstlendi. Bu süreç zarfında Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun birçok destekleri olmuştur. Bizlere yardımcı olmuştur,  her yönüyle desteğini verdi ve bunun yapılmasına vesile oldu. Sizlerin huzurunda tekrar Dışişlerimi Bakanımız Sayın Çavuşoğlu’na teşekkür ediyoruz. İyi bir şekilde ve sağlıklı bir şekilde koşulların engel olmadığı sürece Triatlonumuzu yapacağız” diye konuştu.
‘YOL HARİTAMIZI BELİRLEYECEĞİZ’
Dün gerçekleştirilen Turizm ve Esnaf Komisyonu toplantısıyla ilgili de bilgi veren Yücel, “Biliyorsunuz ki hem turizm komisyonumuz hem de esnaf komisyonumuz dün meclis üyesi arkadaşlarla beraber bir toplum nezdinde ve genel olarak görülen sorunlar doğrultusunda bir toplantı yaptık. Bunun alt yapısını hazırladık. Burada da yapılması gerekenleri yani alt yapısında ve planlanma şeklinde ne şekilde yapılabilir diye iyi bir araştırmaya gidildi. Daha doğrusu buranın işlek olarak hem mecliste siyasi parti temsilcisi arkadaşlarla birlikte araştırmalar yapılıp araştırma yapıldıktan sonra 15 gün içerisinde tekrar toparlanıp ondan sonra yol haritamızı belirleyeceğiz” dedi. – Mert CANTÜRK 
Son Güncelleme: 14.09.2017 21:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81