‘Şeytan taşlamaktan iş yapmaya fırsat bulamadık'

Alanya Bakallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp, Kanal A’da katıldığı canlı yayında, Alanya’da Turuncu Market dönemini başlatmak istediğini söyledi.

‘Şeytan taşlamaktan iş yapmaya fırsat bulamadık'

Alanya Bakallar ve Bayiler Odası Başkanı Velittin Yenialp, Kanal A’da katıldığı canlı yayında, Alanya’da Turuncu Market dönemini başlatmak istediğini söyledi.

17 Aralık 2017 Pazar 21:14
‘Şeytan taşlamaktan iş  yapmaya fırsat bulamadık'

Alanya Bakallar Odası Başkanı Velittin Yenialp Haberin Manşeti programında Gaye Coşkun’un sorularını yanıtladı. Yenialp iki dönemdir başkanlığını yaptığı Bakallar Odası’nın geçmiş dönemlerden kalan ekonomik sorunlarına dikkat çekti ve “Odamızın hesaplarında bloke var” dedi. Yenialp, Oda’nın 450 bin liralık bir borç yükü ile karşı karşıya kaldığını söylediği açıklamasında "Şu an banka hesaplarımız blokeli. Avukatlarımız çözmek için çalışıyor. Bu sorunlarımız olmasa yapacağımız önemli işlerimiz var" dedi.

‘TURUNCU MARKET DEVRİNİ BAŞLATMAK İSTİYORUZ’
Oda Başkanı Yenialp, 3. Dönem başkanlığa aday olduğu Oda’da yapmak istediklerini de anlattı. “Şeytan taşlamaktan iş yapmaya vakit bulamadık” diyen Yenialp, 3. Dönemde borç yükünün kalkacağını belirterek şunları söyledi:  “Oda olarak bir yazılım şirketi ile anlaştık. Şu an yazılım tamamlanmak üzere. Yeni dönemde üyelerimizle bir toplantı yaparak bunu anlatacağız. Önce toplu alım yapacağız. Bunu internet üzerinde sağlayacağız, paraya biz karışmayacağız. Raf dizaynına kadar standart getireceğiz. Sonra tabela birlikteliği sağlayacağız. Alanya'da tüm bakkal ve marketler tek tabela altında olacak. Alanya’da turuncu market devrini başlatmak istiyoruz." 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81