Şeref Arslan güven tazeledi

Alanya Çamlıcalılar Derneği 9. Genel Kurulu’nda mevcut başkan Şeref Arslan güven tazeledi.

Şeref Arslan güven tazeledi

Alanya Çamlıcalılar Derneği 9. Genel Kurulu’nda mevcut başkan Şeref Arslan güven tazeledi.

19 Kasım 2019 Salı 14:29
Şeref Arslan güven tazeledi

Alanya Çamlıcalılar Derneği’nin 9.Genel Kurulu, Alanya Kültür Merkezi’nde 15 Kasım Cuma akşam yapıldı ve 12 yıldır dernek başkanlığını yapan Şeref Arslan yeniden başkanlığa seçildi. Yönetim kuruluna ise 14 yıldır başkan yardımcısı olan Salih İnci, 2 dönemdir yönetimde olan mali müşavir Bayram Özdemir görevlerine tekrar devam ederken, yönetimde yeni görev alan isimler avukat Arzu Çetin ve Oba Orta Okulu Müdürü Ahmet Ünalan oldular. Yönetim kurulunun diğer üyeleri ise, Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Akın, Avukat Arzu Çetin, MÜSİAD Başkanı ve ALDEK Sahibi Mustafa Durusoy, Ziraat Odası Başkanı Ziraat Mühendisi Tahir Göktepe, Alanya Demir Ticaret'in sahibi Ümit Şenol, Şimşek Tapu, Trafik Takip sahibi Musa Şimşek oldular. Denetleme kurulu ve disiplin kurulunda oldukça güçlü bir ekip oluşturuldu.
Başkan Şeref Arslan genel kurul sonrası yaptığı açıklamasında, “Derneğimizin yeni yönetiminde görev üstlenen tüm ekibime ve genel kurulumuzda bizleri yalnız bırakmayan Belediye Başkan Yardımcımız Nazmi Yüksel’e, Alanya Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er'e AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu'ya, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'a, oda başkanlarımıza, muhtarlarımıza ve tüm toplantıya iştirak eden Çamlıcalılarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi. 

Son Güncelleme: 19.11.2019 16:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81