Şehrin yarasına merhem olacak

Şehrin yarasına merhem olacak

05 Aralık 2017 Salı 20:43
Şehrin yarasına  merhem olacak
Meclis toplantısında Cuma pazarı alanına yapılacak proje ile ilgili bilgiler veren Başkan Yücel, “Projesini güzel bir şekilde hazırladık. Gelecek yaz kazmayı vurarak güzel bir alan kazandıracağız. Bu şehrin yarasına merhem olacak taslak projeyi akşam sabah önünüze getireceğiz” dedi. 
 
 
ÖDE ÖDE BİTMİYOR!
Alanya Belediye Aralık ayı Meclis Toplantısı’nda Başkan Yücel, tüm meclis üyelerini Cumartesi günü MHP Lideri Bahçeli’nin katılımıyla gerçekleştirilecek açılış ve temel atma törenlerine davet etti. Yücel, AK Parti İlçe Başkanı seçilen Toklu’yu da tebrik etti. Zimbitlik sahasının bulunduğu alan ile ilgili 2012 yılındaki davanın yeni sonuçlandığını belirten Yücel, “Ben bu konudan bıktım, Vatandaşa bedel ödemeye devam ediyoruz. 5 milyon liranın üzerinde ödedik. Öde öde bitmiyor. Artık tapusunu belediyeye almak istiyoruz” dedi. Başkan Yücel, ilan reklam gelirleri ile ilgili de konuşarak konuyu Büyükşehir Meclisi’ne taşıyacaklarını belirtti. 

PROJENİN ELİ KULAĞINDA
Cuma Pazarında herhangi bir çalışma yapılıp yapılmayacağı ile ilgili sorusu cevap vererek sondaj ve zemin etüdü çalışmalarına ilişkin bilgiler veren Başkan Yücel, “20 yıldır bölgenin süren bir davası var. Kapalı bir pazar alanı ve otopark yapılmasıyla ilgili süregelen çalışmalar nihayet son buldu ve dava sonuçlandı. Biz de projesini bu süreçte güzel bir şekilde hazırladık. İnşallah önümüzdeki yaz sezonunun sonunda kazmayı vurup Alanya’ya güzel bir alan kazandıracağız. Bu şehrin yarasına merhem olacak taslak projeyi akşam sabah önünüze getireceğiz” diye konuştu.
Son Güncelleme: 05.12.2017 20:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81