Şahin: Başarı hepimizin

Nisan ayında yapılması ön görülen ALTSO seçimleri öncesinde son meclis toplantısı dün gerçekleştirildi.

Şahin: Başarı hepimizin

Nisan ayında yapılması ön görülen ALTSO seçimleri öncesinde son meclis toplantısı dün gerçekleştirildi.

27 Şubat 2018 Salı 19:12
Şahin: Başarı hepimizin

Yapılan hizmetlerden dolayı meclis üyeleri Başkan Şahin’e teşekkür ederken, Şahin, “Başarı hepimizin ortak başarısı. Bizler, sizlerin desteği ile çok sayıda projeyi Alanya’mıza kazandırdık. Allah nasip ederse sizlerden ve üyelerimizden aldığımız güçle yeni projelere imza atacağız” dedi. 

Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nın (ALTSO) aylık olağan meclis toplantılarının şubat ayı oturumu ALTSO Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi. ALTSO Başkanı Mehmet Şahin toplantı öncesi yaptığı konuşmada, Afrin operasyonuna katılan Mehmetçiklere desteklerini yineledi. Şahin, “Geçtiğimiz hafta Manavgat'tan da acı haberle sarsıldık. Cumali Gür kardeşimizi, şehidimizi Manavgat’ta son yolculuğuna hep birlikte uğurladık. Masum insanları katleden ve ülkemizin güvenliğine de tehdit oluşturan terör örgütlerine sessiz kalmamızı kimse beklemesin. Bu süreçte bizlere düşen görev birlik ve beraberlik içinde ülkemiz için daha duyarlı olarak çalışmaktır" dedi. 
’50 YIL HİZMET EDECEK’
"İlk günden beri verdiğimiz sözleri gerçekleştirebilmek için çalıştık. Odamızın rutin mevzuatlar hizmetlerinin kalitesini artırmak için çabaladık" diyen Şahin, “Bazı yasal düzenlemeleri beklemeden ALTSO olarak yasal düzenlemelerle dışarıdaki işlerini halledebilmesi için çözüm bulduk. Birçok söz vermeden gerçekleştirdiğimiz projeler de oldu. Üyelerimizle birlikte gerçekleştirdiğimiz hal projesi de hem üyemiz hem de Alanya için iyi oldu. 50 sene boyunca bu hal hizmet gösterecek. Burada sadece 170 komisyoncuyu ilgilendirmiyor. Hal yeterli seviyede olunca 4 hal birleşince Alanya'ya komisyon payı ödenmeyecek mallar Alanya'da toplanacak” diye konuştu. 
‘NOTERİ EN KISA ZAMANDA GETİRİYORUZ’
Mahmutlar ve Konaklı’da ortaya çıkan noter ve banka sorunlarına da değinen Şahin, “Beldelerimiz mahalle oldu. Bu bölgelerde de birçok ihtiyaç ortaya çıktı. Bunlardan biri banka isteğidir. Ayrıca Mahmutlar ve Konaklı’ya noter getirilmesi istendi. Biz de mevzuatlar çerçevesinde bir çalışma yaptık ve noterin gelmesi için neler gerektiğini araştırarak dosya hazırladık. Hazırladığınız dosyaları da yetkililere bildirdik. Talimatlar verildi en kısa zamanda da yapılacak” ifadelerini kullandı. 

‘YENİ PROJELERE İMZA ATACAĞIZ’
Şahin, “Başarı hepimizin ortak başarısı. Bizler, sizlerin desteği ile çok sayıda projeyi Alanya’mıza kazandırdık. Allah nasip ederse sizlerden ve üyelerimizden aldığımız güçle yeni projelere imza atacağız” dedi.
“BU SON TOPLANTIMIZ OLACAK”
ALTSO Meclis Başkanı Atalay da, “ALTSO seçimlerinin Nisan ayında olacağı öngörülüyor. Bu son toplantımız olacağı anlamına geliyor. Performansları için üyelere teşekkür ederim” diye konuştu.
‘MECLİSE KATILMAYACAK OLAN ÜYE OLMASIN!’
ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi turizmci Ali Orkan da dilek ve temennilerde söz alarak “Aylık meclis toplantılarımız yaklaşık bir saat sürüyor. Bir saatini ayırıp bu toplantıya katılmayacak kimse meclis üyesi olmasın. Özellikle yeni dönemde aday olmayı düşünen muhalefet grubundan. Arkama dönüp bakıyorum, salon boş. Muhalefet grubundan kimse yok. Bu insanlar Alanya esnafının sorunları için aday olduklarını söylüyorlar. Daha üyeyi temsil için meclise gelmiyorlar. Bunu da kamuoyunun takdirine bırakıyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81