‘Şahadet şerbeti içmeye hazırız’

Afrin Harekatı’nda çarpışan Mehmetçik’e destek olmak için Türk Eğitim Sen Antalya 2 Nolu Şube üyeleri Atatürk Anıtı önündeki Kızılay kan çadırında kan bağışı yaptı.

‘Şahadet şerbeti içmeye hazırız’

Afrin Harekatı’nda çarpışan Mehmetçik’e destek olmak için Türk Eğitim Sen Antalya 2 Nolu Şube üyeleri Atatürk Anıtı önündeki Kızılay kan çadırında kan bağışı yaptı.

18 Şubat 2018 Pazar 18:03
‘Şahadet şerbeti  içmeye hazırız’

Türk Eğitim Sen Antalya 2 Nolu Şube üyeleri, Afrin Harekatı’nda çarpışan Mehmetçik’e destek olmak için Atatürk Anıtı önündeki Kızılay kan çadırında kan bağışı yaptı. Türkiye Kamu Sen adına basın açıklaması yapan Şube Başkanı Burhan Ulu, “Yüzyıllardan beri Doğu’nun kaynaklarına göz diken emperyalistlerin hedef tahtasındaki ülkemiz, bir büyük saldırı ile karşı karşıyadır. Gün, birlik günüdür.” dedi. Türk milletinin, bundan yüz yıl önce olduğu gibi bugün de bir varoluş mücadelesi içinde olduğunu söyleyen Ulu, “Kahraman Mehmetçik’imizin Afrin’de yürüttüğü bu harekat, Türk milleti üzerinden İslam’ı boğma amacındaki alçaklara karşı yapılan bir huruç harekatıdır. Nasıl ki Kurtuluş Savaşı’nda Yunan kisvesi altında yedi düvelle çarpıştıysak, bugün de YPG/PKK kılığına girmiş, yanı başımızda çöreklenmiş ve boğazımıza sarılmak için fırsat kollayan kahpe emperyalist güçlerle savaşmaktayız.” diye konuştu. 

’80 MİLYON TEK YÜREK’ 
Türk milletinin “asker millet” diye tanımlandığını anımsatan Ulu, “Sanılmasın ki Türk ordusu yalnızca silahaltındaki askerlerimizden ibarettir. ‘Ordu millet’ derler bize. Bizim 80 milyon askerimiz var. 80 milyon tek yürektir ve Mehmetçik’le birliktedir, şehadet şerbeti içmeye hazırdır. Biz, Türkiye Kamu Sen olarak 400 bin üyemizle askerimizin yanındayız.” ifadelerini kullandı. Basın açıklamasının ardından, şehitler için Kur’an-ı Kerim okundu ve kan bağışında bulunuldu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81