Bağcılar Servisleri

Beyaz eşya, ısıtma, soğutma, elektrikli ve elektronik hemen her türlü cihazlarda öncü markalardan olan

Bağcılar Servisleri

Beyaz eşya, ısıtma, soğutma, elektrikli ve elektronik hemen her türlü cihazlarda öncü markalardan olan

26 Nisan 2017 Çarşamba 23:48
Bağcılar Servisleri

Beyaz eşya, ısıtma, soğutma, elektrikli ve elektronik hemen her türlü cihazlarda öncü markalardan olan Arçelik şirketi kaliteli ve teknolojik üretimleriyle ülkemizin hemen her yerinde geniş satış yeri ve satış sonrası servis hizmeti vermektedir. Markanın sunduğu ürünler hayatımızın her alanını kolaylaştıran kaliteli ve güvenilir ürünlerdir. Fakat ne var ki bazen bu cihazlar eskimeye bağlı mekanik yıpranmalar yada elektrik akımındaki dengesizliğe bağlı olarak teknik arızalar çıkarmaktadır. Teknicsevis.com ailesi olarak sektörün en seçkin, güvenilir ve garanti vadeden İstanbul Arçelik Servislerini bulmanızı sağlıyoruz. Günün her saati hizmet sunan ekiplerimiz ile ülkemizin bir çok yerinde olduğu gibi İstanbul ne de ulaşmak mümkün. Sağlam servis hizmeti ve orijinal yedek parçaları, uygun ekipmanlar ve işinin ehli ustaları ile  Bağcılar Arçelik servisi garantili ya da garantisi süresi dolmuş her türlü Arçelik cihazın bakım ve onarımını en hızlı şekilde yapmaktadır.

Periyodik bakım gerektiren Arçelik klima ve kombiler için de gerekli bakımları en uygun teknik ekipmanlar ile  yapan Arçelik Bağcılar servisi kaliteli yedek parçalar kullanarak uzun ömür garantisi sunuyor. Servis hizmeti almak isteyenleri bekletmemek için gezici servis aracıyla da hizmet sunan deneyimli ekipler en kısa sürede adreslerinize gelerek arızalı cihazları tamir ediyor, kombi ve klima bakımları için tecrübeli ekiplerimize sonuna kadar güvenebilirsiniz.

 

Son Güncelleme: 26.04.2017 23:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81