OKUL SÖZÜ

OKUL SÖZÜ

12 Ekim 2017 Perşembe 19:55
OKUL SÖZÜ
İBB Başkanı Mevlüt Uysal, kendisini tebrik ziyaretine gelen heyetten Çıplaklı Muhtarı Mümin Topal’ın okul talebine olumlu yanıt verdi. Uysal, mahalleye ağabeyinin belediye başkanı olduğu dönemde lise alanı olarak ayrılan yere okul yaptıracağının sözünü verdi. 
 
MUHTARDAN SÜRPRİZ TALEP
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Alanyalı Mevlüt Uysal’ı tebrik etmek için Alanya’dan giden heyetten Çıplaklı Mahalle Muhtarı Mümin Topal’dan sürpriz bir talep geldi. Muhtar Topal, aynı zamanda Mevlüt Uysal’ın da ağabeyi olan dönemin Çıplaklı Belediye Başkanı Hasan Uysal tarafından 18. Madde uygulanan, imarı hazırlanıp lise alanı olarak ayrılan bölgede bir lise ihtiyacı olduğunu ve buraya bir lise yapılması talebinde bulundu. 

ADI MEVLÜT UYSAL LİSESİ OLDU
Uysal’ın bu talebi olumlu karşıladığını belirten Muhtar Topal, “Mahallemizin gururu olan hemşerimiz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Mevlüt Uysal, bu talebimizi olumlu karşıladı ve buraya bir lise yapacağını söyledi. Bu lisenin adı da Çıplaklı Mevlüt Uysal Lisesi olacak. Bu talebimizi kırmayarak mahallemize bu liseyi kazandıracak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Mevlüt Uysal’a mahallemiz adına teşekkür ediyorum” dedi.
Son Güncelleme: 12.10.2017 19:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81