Okul Servis araçları yeni döneme hazır

Okul Servis araçları yeni döneme hazır

17 Eylül 2017 Pazar 20:18
Okul Servis araçları  yeni döneme hazır
2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı bugün başlıyor. Eğitim ve Öğretim yılı öncesi Alanya’da faaliyet gösteren 713 servis aracı denetim ve kontrollerden geçirildi.
 
Servis araçlarının denetim ve kontrolleri öncesi Gazipaşa Dolmuş Durağında bir toplantı düzenlendi. Toplantıya Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin, minibüsçüler, emniyet ve UKOME temsilcileri ile servis aracı sahipleri ve şoförleri katıldı. Emniyet ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Trafik ekipleri tarafından tüm servis araçlarının fiziki durumları, evrakları tek tek incelendi. Yapılan denetim ve kontrollerden sonra 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı öğrenci taşımacılığı ile ilgili bilgiler verildi. Alanya’da 713 tahditli C Plaka aracı dışında hiçbir araçla öğrenci servisi yapılamayacağı, taksi ve benzeri araçlarla yapılan servis hizmetlerinin kesinlikle yasak olduğu ve cezalandırılacağı net bir şekilde katılımcılara anlatıldı. 
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, C plakaya tahdit getirerek okul servisi yapan esnafa önemli bir katkı sağladıklarını belirterek, “ Antalya Büyükşehir Belediyesi olarak bu çalışmayla esnafa önemli bir hizmet getirdik, haklarını koruduk. Artık kimse kaçak olarak servis yapamayacak. UKOME Ekiplerimiz, emniyet ve Oda temsilcileriyle birlikte sıkı denetimler yapacak. Kurallara uymayana izin vermeyeceğiz. Bu vesile ile 2017-2018 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın öğrenci, veli ve eğitim camiasına hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum “ dedi.
Son Güncelleme: 17.09.2017 20:19
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81