Neva Outlet’ten Ruslara sürpriz !

Neva Outlet ve Alanya Rus Eğitim ve Kültür Derneği işbirliğinde 12 Haziran 2019 Çarşamba günü Alanya’da Rusya Günü’ne özel bir festival düzenlenecek. Festivalde tanınmış sanatçılar, eğlence ve indirimli alışveriş sürprizleri yaşanacak.

Neva Outlet’ten Ruslara sürpriz !

Neva Outlet ve Alanya Rus Eğitim ve Kültür Derneği işbirliğinde 12 Haziran 2019 Çarşamba günü Alanya’da Rusya Günü’ne özel bir festival düzenlenecek. Festivalde tanınmış sanatçılar, eğlence ve indirimli alışveriş sürprizleri yaşanacak.

11 Haziran 2019 Salı 18:44
Neva Outlet’ten Ruslara sürpriz !

Akdeniz’in en büyük Outlet Mağazası olan Neva Outlet Rus vatandaşları unutmadı. 12 Haziran tarihinde yapılacak olan etkinliklerle Alanya’da yerleşik yaşayan Ruslar ve Rus tatilciler için unutulmaz bir gün yaşatılacak.

TURGA VE SÖZEN;” SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNE DE ÖNEM VERİYORUZ”

Bir ticari firma olduğu halde Alanya ‘nın ekonomik gelişimine be sosyal hayatına da katkı yapmayı kendilerine ilke edindiklerini vurgulayan Neva Outlet Ortağı Ülkü Turga ve Genel Müdürü Ali Kemal Sözen, “Alanya’dan ekmek yiyen herkes gibi ticari firmaların da bazı sorumlulukları olduğunu düşünüyoruz. Biz de bu güzel şehirde elimizden geldiği kadar sosyal sorumluluklarımızı yerine getirmeye gayret gösteriyoruz. Umarız bu faaliyetimiz ile Alanya turizmine bir katkı da yapma imkanımız olur.” dedi.

TURGA VE SÖZEN;” İNDİRİMLİ ALIŞVERİŞ  İMKANI DA OLACAK”

NEVA Outlet Ortağı Turga ve Genel Müdürü Sözen ayrıca programa katılanlar için kampanyalı indirimli alışveriş imkanları da tanıyacaklarını belirterek ;” Programa katılacak olanlar için çok sürprizimiz var. Bu özel günde elimizden geldiği kadar insanları mutlu etmeye çalışacağız” dedi.

Öte yandan Turga ve Sözen Program hakkında şu bilgileri paylaştı;

- Rusya Federasyonu Onur Sanatçısı Sergisi - Vladimir Eroshkina

"Kültürler Köprüsü"

- Rusya'nın Onurlu Sanatçısı - Albert Asadullin!

- Tüm sevgili Pavel Kepchak, yazar programı ile birlikte

- Rusya 2017'nin Miss Property - Irina Brikk

- Yaratıcı ekiplerin performansları

YÜZDE 20 İNDİRİM

Ayrıca bu özel günde Rus vatandaşlarına tüm ürünlerde yüzde 20 indirim yapılacak.

Rus vatandaşları konser ve etkinliklerle güzel bir gün geçirirken ucuz alışveriş yapma fırsatı da bulacaklar.

Fotoğraf sergisinin açılmas: 19:00

Konser: 20: 00'da başlayacak

MAHMUTLARA ÖZEL SERVİS

Alanya’nın en çok yabancı nüfusunun yaşadığı bölge olan Mahmutlar’dan etkinliğe katılmak isteyenler için otobüs kaldırılacak. Mahmutlar halkına kolaylık yapılması amacıyla Rus Kültür ve Eğitim Derneği’nden 18.00’da otobüs kalkacak. Otobüs için telefonla kayıt yapılması gerekiyor. Rezervasyon: 05433434545

                                                                                                                                                                    

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81