Muhtar Kanmaz: Çok verimli oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in geleneksel hale getirdiği 4. Muhtarlar İstişare Toplantısı’na katılan muhtarlar, buluşmanın çok verimli geçtiğini söyledi.

Muhtar Kanmaz: Çok verimli oldu

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’in geleneksel hale getirdiği 4. Muhtarlar İstişare Toplantısı’na katılan muhtarlar, buluşmanın çok verimli geçtiğini söyledi.

18 Aralık 2017 Pazartesi 20:03
Muhtar Kanmaz:  Çok verimli oldu

Muhtarlar, taleplerini yüz yüze iletebilmenin yanında, belediye yetkilileri ile hizmetlerle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Seminer, tiyatro gibi etkinliklerle dolu dolu iki gün geçiren muhtarlar, kaynaşma imkanı da buldu.
Antalya Muhtarlar Derneği Başkanı Nazif Alp, dernek ve Antalyalı muhtarlar adına
Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel’e teşekkür ederek; “MUBİM projesi Türkiye’ye örnek bir proje. Buraya gelen muhtarlarımız ve eşleri çok mutlu. Başkanımıza bir sevgi seli var. Buradan çok mutlu bir şekilde ayrılıyoruz. Böyle başkan her zaman gelmez. Menderes Başkanım muhtarların gönlünde taht kurdu. Biz nasıl ailemizde babalık görevimizi yapıyorsak Menderes Türel de bizlere babalık yapıyor” diye konuştu.

Büyükşehir Yasası’na ilk başta tereddütle yaklaştığını anlatan Alanya Mahmutseydi Mahalle
Muhtarı Mehmet Kanmaz, “Büyükşehir Yasası geleceği zaman ben de dahil Antalya’dan Alanya’ya hizmet nasıl gelecek diye endişemiz vardı doğrusu. Baktık ki öyle değil. Bugün benim mahallemde 16 kilometre sıcak asfalt yapıldı. Bu hizmetler mahallemizin vitrini oldu resmen. Büyükşehir Yasası’ndaki endişelerimiz boşa çıktı. Başkanımıza, koordinatörlerimize bir telefon kadar yakınız. MUBİM sisteminden ben çok memnunum. İstişare toplantılarımızın çok verimli olduğuna inanıyorum. Sayın başkanımıza binlerce kez teşekkür ediyorum” dedi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81