Müftüoğlu Alanya'yı tanıtıyor

Müftüoğlu Alanya'yı tanıtıyor

10 Temmuz 2017 Pazartesi 01:43
Müftüoğlu  Alanya'yı tanıtıyor
Türkiye ve Alanya'yı temsilen İsviçre'de ödül törenine katılan Dünya Bisiklet Birliği (UCI) Dağ Bisikleti Komisyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, dev organizasyonda Alanya'yı tanıtma imkanı buldu.
 
ÜLKEMİZE EMİN MÜFTÜOĞLU TEMSİL ETTİ
Dünya bisiklet camiasının gözü, İsviçre'nin Lenzerheide şehrinde başlayan ve gelecek yıl aynı şehirde yapılacak olan Dağ Bisikleti Dünya Şampiyonası'nın testi niteliğini taşıyan Dağ Bisikleti Dünya Kupası'nda. Bu dev organizasyonda Alanyalı bir isim de görevli. Göğsümüzü kabartan bu isim Türkiye Bisiklet Federasyonu (TBF) ve Balkan Bisiklet Birliği'nin eski başkanı, Dünya Bisiklet Birliği (UCI) Yönetim Kurulu Üyesi ve Dağ Bisikleti Komisyonu Başkanı, aynı zamanda Balkan Bisiklet Birliği Onursal Başkanı Emin Müftüoğlu. 
ÖDÜLLERİ MÜFTÜOĞLU VERDİ
Tam 15 bin biletli seyircinin bulunduğu dev organizasyonda UCI'nin yanısıra Türkiye ve Alanya'yı da temsil eden Müftüoğlu, yarışlarda dereceye giren sporculara ödüllerini verdi. Komisyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, çok sayıda ülkeden katılımcının yer aldığı organizasyonda yaptığı konuşmada Alanya'daki yarışları anlatırken Alanya'nın tarihi ve doğal güzelliklerini de anlattı. Müftüoğlu ayrıca, dünyanın dört bir yanından bu organizasyona katılan ünlü bisikletçileri de Alanya'ya davet etti.
Son Güncelleme: 10.07.2017 01:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81