Müdür Er'in çalışması takdir topladı

Alanya’da korona sürecinin en başarılı isimlerinden birisi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er oldu.

Müdür Er'in çalışması takdir topladı

Alanya’da korona sürecinin en başarılı isimlerinden birisi İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er oldu.

13 Mayıs 2020 Çarşamba 15:14
Müdür Er'in çalışması takdir topladı

Korona virüs salgını dolayısıyla olağanüstü günler yaşan Alanya’da süreci en iyi şekilde idame eden kişilerin başında Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er geliyor. Salgının ortaya çıktığı ilk günden beri büyük bir özveri ile çalışan Müdür Er, öğrenci ve velilerin büyük takdirini kazanıyor.

ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERE YAKIN TEMAS

Korona virüs salgını döneminde 24 saat görev yapan Müdür Er, öğrencilerin derslerinden geri kalmamaları ve eğitime devam edebilmeleri adına olağanüstü bir çaba sarf ediyor. Telekonferans sistemi ile onlarca derse katılan Müdür Er, öğrenci ve öğretmenlerle yakından ilgileniyor. Bir yandan online olarak devam eden eğitim sürecini kontrol eden Müdür Er, bir yandan da okullardaki eksikler ve aksaklıkları gideriyor. Alanya’daki birçok okulda tadilat ve yenileme çalışmaları okulların boş olduğu bu günlerde Müdür Er’in gözetiminde gerçekleştiriliyor.

“ÖVGÜLERİ HAKETTİ”

Müdür Er; öğretmen, öğrenci ve velilerle olan bağını süreç boyunca kesmeyerek her türlü soruna anında müdahalede bulunarak takdir topluyor. Müdür Er’in çabaları ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’de özellikle velilerin büyük memnuniyet duyduğu bir kurum haine dönüştü. Veliler İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er’i yere göğe sığdıramayarak, “Yüz yüze eğitimin gerçekleştirilemediği böyle bir dönemde bu kadar çalışkan bir İlçe Milli Eğitim Müdürümüz olduğu için çok şanlıyız. Özgüleri sonuna kadar hak ediyor. “ dediler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81