MPF yönetimine katıldı

MPF yönetimine katıldı

17 Temmuz 2017 Pazartesi 20:57
MPF yönetimine katıldı
Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Yönetim Kurulu’na aynı zamanda Türkiye Tekvando Federasyonu Yönetim Kurlu üyesi de olan Cemal Palamutçu da girerken Federasyon Başkanlığına ise uzun yıllar Alanya'da görev yapan Ramazan Arslantaş seçildi. 
Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Daire Başkanı Ömer Kalkan, Tekvando Federasyonu Başkanı Metin Şahin, Konya ASKF Başkanı Remiz Ay, Türkiye Yüzme Federasyonu Başkanı Erkan Yalçın’ın da katıldığı olağanüstü genel kurulda delegelerin kullandığı 110 oydan geçerli sayılan 105 oyu alan Ramazan Arslantaş Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu Başkanlığına seçildi. Ramazan Arslantaş yaptığı konuşmada, Türkiye’nin dört bir köşesinden kongre için Ankara’ya gelen delegelere teşekkür etti. İlk hedeflerinin antrenör sayısını artırmak olacağını kaydeden Arslantaş, “Orta ve uzun vadeli planlarımızı yerine getirebilmek için beden eğitimi spor fakültelerinde mezunlarına modern pentatlon branşını tanıtarak ülke genelinde sporcu arkadaşlarımızdan yararlanacağız. Hakemlerimize de uluslararası standart kalitesinde eğitim verebilmek için her türlü yurt içi ve yurt dışı eğitim olanağını sağlayacağız. Hakemlerimizi spor camiasında elit bir zümre olarak görmek istiyoruz” dedi. 
Ramazan Arslantaş başkanlığındaki Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Suat Küçükbatır, Hasan Hüseyin Aydın, Adil Çalışkan, Rıfat Hekimoğlu, Yusuf Alperen Ayar, Cemal Palamutçu, Bülent Aycan, Gürhan Yıldız, Hakan Karakaya, Serkan Fazlı Güven, Nermin Başer, Hüseyin Selçuk Demirel, Enis Akdağ, Osman Cem Yurtbay. Dostlukları uzun yıllara dayanan bir dönem Alanya'da ve Konya'da Büyükşehir Meclis Üyeliği de yapan Cemal Palamutçu'da yer veren Arslantaş aynı zamanda Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşarı Faruk Özçelik'in Özel Kalem Müdürlüğünü de yapıyor.
Son Güncelleme: 17.07.2017 20:58
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81