Meteoroloji'den fırtına uyarısı

Meteoroloji, Bodrum-Antalya ve Antalya-Anamur arasındaki denizlerde fırtına uyarısında bulundu.

Meteoroloji'den fırtına uyarısı

Meteoroloji, Bodrum-Antalya ve Antalya-Anamur arasındaki denizlerde fırtına uyarısında bulundu.

09 Ocak 2017 Pazartesi 21:00
Meteoroloji'den fırtına uyarısı
Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü Bölge Tahmin ve Uyarı Merkezi yazılı açıklama ile Bodrum-Antalya ve Antalya-Anamur denizlerde yarın için fırtına uyarısında bulundu.
Açıklama, “Salı sabah saatlerinden itibaren rüzgar güney ve doğu yönlerden 7 ila 9 kuvvetinde saatte 75-90 kilometre hızla fırtına, zaman zaman 10 kuvvetinde saatte 100 kilometre hızla kuvvetli fırtına şeklinde esecek. Dalga yüksekliği 3 ila 5, yer yer 6 ila 8 metre olacak. Hava zaman zaman kuvvetli olmak üzere sağanak ve gökgürültülü sağanak yağışlı geçecek. Görüş orta, yağış anında zayıf olacak. Fırtına, Bodrum-Antalya arasında Salı akşam saatlerinde, Antalya-Anamur arasında ise aynı gün gece saatlerinden sonra sona erecektir. Meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı, başta balıkçı ve denizciler olmak üzere ilgililerin dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir.”
Son Güncelleme: 09.01.2017 21:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81