Meclis bugün toplanıyor

Belediyenin Temmuz ayı meclis toplantısı bugün Başkan Adem Murat Yücel’in başkanlığında gerçekleştirilecek. 

Meclis bugün toplanıyor

Belediyenin Temmuz ayı meclis toplantısı bugün Başkan Adem Murat Yücel’in başkanlığında gerçekleştirilecek. 

02 Temmuz 2019 Salı 00:10
Meclis bugün toplanıyor


Alanya Belediyesi’nin Temmuz ayı meclis toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Toplantıya Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel başkanlık edecek. Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda Adem Murat Yücel Başkanlığında saat 14.00’de toplanacak meclis, Plan ve Bütçe ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu kararlarının görüşülmesi ile başlayacak. Mecliste Meydan, Cadde, Sokak, Park, Tesis ve Benzerlerine Ad Verme Komisyonu kararları, imarla ilgili Plan ve Proje Müdürlüğü’nden gelen talepler görüşülecek. Meclis, dilek ve temenniler ile sona erecek. Toplantı, belediyenin resmi sosyal medya hesapları ve internet sitesi üzerinden canlı olarak yayınlanacak.

KONU MECLİSTE OYLANACAK
Mecliste Alanya'daki iki parka, şehidimiz İlyas Güzel ve elim bir kaza sonucu hayatını kaybeden Alanyasporlu futbolcu Josej Sural'ın adının parklara verilmesi gündeme getirilecek. Alt devre olmamak için kendi isteğiyle Şırnak'a gönderildikten 2 ay sonra mayına basarak şehit olan İstihkam Piyade Çavuş İlyas Güzel’in adı Cumhuriyet Mahallesi'nde bulunan parka verilecek. Şehidimizin adı, eski bisiklet pistinin olduğu noktada bulunan parkta yaşatılacak. 29 Nisan’da, yani bundan tam 2 ay önce, Kayseri deplasmanından dönen Alanyasporlu futbolcuları taşıyan özel minibüsün devrilmesi sonucu 7 futbolcu yaralanmış, kazada ağır yaralanan Josef Sural ise hayatını kaybetmişti. Alanya Belediye Meclisi’nde Sural'ın adının da Cikcilli Mahallesi'nde Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi'nin yakınındaki parka verilmesi için komisyon teklifinin mecliste oylanarak kabul edilmesi bekleniyor. – Mert CANTÜRK 
 

Son Güncelleme: 01.07.2019 23:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81