MAHKOD 'dan doğa yürüyüşüne davet

Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği (MAHKOD) 6 Ekim 2019 Pazar günü Cebel-i Reis Dağı zirvesine Doğa Yürüyüşü tertipliyor. MAHKOD Başkanı Mesut İlhan organizasyona tüm vatandaşları davet etti.

MAHKOD 'dan doğa yürüyüşüne davet

Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği (MAHKOD) 6 Ekim 2019 Pazar günü Cebel-i Reis Dağı zirvesine Doğa Yürüyüşü tertipliyor. MAHKOD Başkanı Mesut İlhan organizasyona tüm vatandaşları davet etti.

28 Eylül 2019 Cumartesi 12:42
MAHKOD 'dan doğa yürüyüşüne davet

Kurulduğu yıldan bu yana Mahmutların her sorununa yakından eğilen Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği (MAHKOD) 6 Ekim 2019 Pazar günü Cebel-i Reis Dağı zirvesine Doğa Yürüyüşü tertipliyor. Tüm halkı bu organizasyona davet eden MAHKOD Başkanı Mesut İlhan organizasyonla ilgili bilgi veren İlhan "Mahmutlar Koruma Derneği MAHKOD 'un kurulma sebebi Mahmutlar'ı koruma ve yaşatmadır. Sanattan spora, eğitimden sosyal faliyetlere kadar her alanda MAHKOD her türlü yardıma hazırdır. MAHKOD Derneği bu pazar Cebel-i Reis dağı zirvesine doğa yürüyüşü yapacak olan Mahmutlar Evrensel Trekking sporcularına sponsor olacaktır. Yürüyüşün amacı bu güzergah üzerinde bulunan ve atıl halde olan tarihi Seyatra harebeliklerine dikkat çekmek ve Cebel-i Reis Dağında bulunan Yamaç Paraşüt spor'u atlama yerinin tekrar hizmete girmesi için yetkililere çağrıda bulunmaktır. Mahmutlar 'ı ilçeliğe hazırlıyoruz. İlçelik asla hayal değildir. Mahmutlara Mahalle gömleği giydirenlere sesleniyorum. Bu bedene bu gömlek çok dar geliyor ve tüm düğmeleri kırılmıştır. İlçeliğe hazırız bir an önce Mahmutlar ilçe olmalıdır. MAHKOD Derneğine katkı yapan tüm Mahmutlar lılara teşekkür ediyor bu organizasyona tüm halkımızı davet ediyorum" dedi.

 YÜRÜYÜŞ ORGANİZASYONU BİLGİSİ
 Mahmutlar Koruma ve Yaşatma Derneği ( MAHKOD ) sponsorluğundaki Mahmutlar Evrensel Trekking Gurubu'nun 4. Doğa Yürüyüşü 6 Ekim 2019 Pazar günü Mahmutlar Karamuğar Mevkinden başlayıp Seyedra harabeliklerini geçerek Cebel-i Reis Dağı yamaç paraşütü atlama yerine gelerek burada MAHKOD Derneği olarak Mangal Partisi düzenlenecektir. Tekrar başlangıç yerine yürüyerek dönülecek etap 9 +9 km. dir. Toplanma yeri 6 Ekim 2019 Pazar günü saat 8'de Mevlana Anıtı önünde toplanıp beraberce gidilecektir. Organizasyon ücretsizdir. Tüm halkımız davetlidir. gelmek isteyenler için Rezervasyon telefonu 0.532 364 44 37. 0530 565 37 27

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81