Kamburoğlu AŞ'den muhteşem gece

Kamburoğlu Yapı Malzemeleri A. Ş. her yıl geleneksel olarak düzenlediği etkinliği ile bu yıl da adından söz ettirdi.

Kamburoğlu AŞ'den muhteşem gece

Kamburoğlu Yapı Malzemeleri A. Ş. her yıl geleneksel olarak düzenlediği etkinliği ile bu yıl da adından söz ettirdi.

02 Şubat 2020 Pazar 11:04
Kamburoğlu AŞ'den muhteşem gece

Mert CANTÜRK

Kamburoğlu Yapı Malzemeleri A.Ş.’nin Geleneksel Su Tesisatı ve Seramik Ustaları Semineri ve Eğlence Gecesi’nin 10'ncusu Banana Otel’de düzenlendi. Etkinliğe Kamburoğlu Yapı Malzemeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kamburoğlu, Kaleseramik Satış Müdürü Tarkan Özdoğan, NSK Armatür Türkiye Satış Müdürü Esat Sarıoğlu, Pano Duş Şirket Ortağı Cem Yılmaz ve çok sayıda davetli katıldı. Programda ilk olarak çeşitli firma yetkilileri tarafından katılımcılara yönelik seminer programı gerçekleştirildi.

Kamburoğlu Yapı Malzemeleri A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kamburoğlu konuşmasında, "10 yıldır su tesisatı ve seramik ustaları ile firma temsilcilerini aynı platformda biraya getirerek, çözüm odaklı seminerler düzenleyip, birçok başarıya imza attık. İnşaat sektörünün, kendisine bağlı 200’den fazla alt sektörün ürettiği mal ve hizmete talep oluşturduğu, bu sektöre hizmet veren ustaların ülke ekonomisi için üretici firma kadar önem taşımaktadır. Bugüne kadar, göğüs kabartan inşaatlara imza atan tüm ustalarımızı kutluyorum” şeklinde konuştu.

Gece, yemek programı ve ünlü sanatçı Arif Susam'ın seslendirdiği bir birinden güzel şarkılar eşliğinde devam etti. Geceye katılanlar doyasıya eğlenirken gecenin sonunda yapılan hediye çekilişinde geceye katılanlar çok sayıda hediye kazanma fırsatıda yakaladı. 


 

Son Güncelleme: 02.02.2020 11:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81