İsim değişti başkan değişmedi

Alanya Yiyecek ve İçecek Yöneticileri Derneği (AYİY-DER) Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi.

İsim değişti başkan değişmedi

Alanya Yiyecek ve İçecek Yöneticileri Derneği (AYİY-DER) Olağan Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi.

11 Mart 2018 Pazar 21:25
İsim değişti başkan değişmedi


Yönetim Kurulu Üyesi Ali Özcan'ın işlettiği Huzuray Otel Toplantı Salonu'nda gerçekleşen Genel Kurul, yeter çoğunluğun sağlanmasının ardından, 1 dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. Divan Kurulu'nun oluşturulması ve divan heyetinin yönlendirmesiyle devam eden kongrede, mevcut başkan Mehmet Erat derneğin, hedeflerini ve gelecek planlarını anlatan bir konuşma yaptı. 
İSİM DEĞİŞTİRDİ
Başkan Mehmet Erat'ın derneğin her geçen gün büyüdüğünü ve Alanya dışından da derneğe katılım göstermek isteyenlerin olduğunu gerekçe göstererek sunduğu isim değişikliği teklifi oy çokluğuyla kabul edildi. Yapılan oylama sonucunda derneğin yeni ismi Akdeniz Yiyecek İçecek Yöneticileri Derneği olarak değiştirildi. Derneğin kısaltması ise değişmedi ve AYİY-DER olarak kaldı. 

ERAT GÜVEN TAZELEDİ

Derneğin 3 yıllık faaliyet raporlarının okunmasının ardından, mevcut başkan Mehmet Erat'ın tek başkan olarak girdiği başkanlık seçimi gerçekleştirildi. Kongreye katılan tüm üyelerin eksiksiz oyuyla Mehmet Erat yeniden dernek başkanlığına seçildi ve güven tazeledi.

İŞTE YENİ YÖNETİM
Başkan Yardımcısı: İbrahim Çomak
Genel Sekreter: Fatih Koçak
Sayman: Ali Özcan

Üyeler: Şamil Çoban, İsmail Göçmen, Selçuk Özlü, Numan Ateş, Hayri Özcan, Serkan Acer, İbrahim Sar

Denetim Kurulu: Bircan Akcan, İlker Atay, Cengiz Dalgakıran.

Kongre sonunda söz alan başkan Mehmet Erat, geçmiş yönetime, destek veren firma sahiplerine ve  genel kurula katılan tüm üyelere teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81