İlk ültimatom

Alanya Kaymakamlığı’nda son günlerde tartışmaları ile gündemde olan tur tekneleri için bir toplantı düzenlendi.

İlk ültimatom

Alanya Kaymakamlığı’nda son günlerde tartışmaları ile gündemde olan tur tekneleri için bir toplantı düzenlendi.

07 Haziran 2017 Çarşamba 21:31
İlk ültimatom
Kaymakam Harputlu, ruhsatların tekrar gözden geçireleceğini ve kuralların her yerde aynı olacağını belirterek “Kooperatif kendi içerisinde birlik ve beraberlik içinde olmalı. Ağzımızdan çıkacak olan sözlere dikkat etmeliyiz. İlçemizin imajını bozmaya hakkımız yok” dedi. 
 
Alanya Kaymakamı Mustafa Harputlu başkanlığında, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Haşim Çakmaklı, Sahil Güvenlik Bot Komutanı S.G. Yüzbaşı Erdinç Karadeniz, Alanya İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Mehmet Rüzgâr, Alanya Liman Başkan Vekili Mustafa Akdoğan, Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Hasan Akın, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Şahin ve tur teknecilerinin katılımıyla Alanya Balıkçı Barınağı ile ilgili toplantı düzenlendi.
Alanya Kaymakamlığı’ndaki toplantıda, tur teknecilerinin istek, talep ve sorunları görüşüldü. Kaymakam Harputlu, “Turizm ve güvenlik sıkıntıları hepimizin. Bu sorunları birlikte çözmeliyiz. Kooperatif kendi içerisinde birlik ve beraberliğini korumalı, Kooperatif yönetimi Alanya için el birliği ile çalışmalı” dedi.
Ruhsatların tekrar gözden geçirileceğini söyleyen Harputlu, “Alanya'nın her yerinde kurallar aynı olacak. Gece turuna çıkan tekneler de incelenecek, yapılan işlemler Alanya’nın geleceği için oldukça önemli” diye konuştu. 
Kooperatifin, yasalara uygun şekilde görevini tam olarak yapması gerektiğini belirten Harputlu sözlerini şöyle tamamladı: "Kooperatif kendi içerisinde birlik ve beraberlik içinde olmalı. Ağzımızdan çıkacak olan sözlere dikkat etmeliyiz. İlçemizin imajını bozmaya hakkımız yok.”
 
Son Güncelleme: 07.06.2017 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81