Hüddoğlu’nda Başkan Yücel’e sevgi seli

Güney Hüddoğlu Düğün Salonu’nun açılış törenine binlerce vatandaş katılarak Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’ e bu zamana kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Hüddoğlu’nda Başkan Yücel’e sevgi seli

Güney Hüddoğlu Düğün Salonu’nun açılış törenine binlerce vatandaş katılarak Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’ e bu zamana kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

20 Mart 2019 Çarşamba 11:09
Hüddoğlu’nda Başkan Yücel’e sevgi seli

Güney Hüddoğlu Düğün Salonu açılışına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu(MYK) Üyesi Hasan Oğuz Öbekçi, Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, meclis üyesi adayları ve binlerce vatandaş katıldı.

BAŞKAN YÜCEL, “SÖZ VERDİK VE YAPTIK”

Toslak, Kestel Düğün Salonları ve Demirtaş Kültür Merkezi’nden sonra 4. düğün salonumuz olan Güney Düğün Salonumuzun açılışını sizlerle birlikte yapmanın gururunu yaşıyoruz. Halkımızın bizlerden en büyük taleplerinden birini daha yerine getirmekten mutluluk duyuyoruz. Sizler istediniz, bizler söz verdik ve yaptık. Güney, Burçaklar, Yenice, Orhan, Gözübüyük, Gümüşgöze, Karamanlar, Güzelbağ, Bayır ve Bayırkozağacı başta olmak üzere 10 mahallemiz ve çevresindeki bölge halkının faydalanacağı Güney Hüddoğlu Düğün Salonumuzu yaklaşık 2 Milyon TL’lik bir yatırımla bölgemize kazandırdık.Güney Düğün Salonumuzun yerini bizlere bağışlayan hayırsever Hasan Yıldırım, Ali Yıldırım ve Mehmet Hilmi Yıldırım’a yani Hüddoğlu ailesine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Güney Hüddoğlu Düğün Salonumuzun Alanyamıza, bölgemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim.” dedi.

HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Sözlerine bugüne kadar ne yaptıysak sizlerin sayenizde yaptık diyerek devam eden Başkan Yücel, “Siz fedakârlık gösterdiniz, bize destek oldunuz, bize güç verdiniz, biz deAlanya’ya hizmet ettik. Bu güzel beraberlik Alanya’da 31 Mart’ta bir müjdenin habercisidir. 31 Mart’a kadar hep birlikte çalışacağız. Herkese ulaşacağız, desteğini isteyeceğiz. İnşallah sizlerin sevgisi, duaları ve destekleri ile yeniden tarih yazacağız. Biz vatandaşlarımıza ne söz verdiysek, ne dediysek yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz.İşte Güney’i yaptık Sıra Konaklı’da. Konaklı halkımıza buradan sesleniyorum. Nasıl Güney’i yaptıysak Konaklı Kültür Merkezi’ni de yapacağız.” dedi.

“SÖZ VERMİYORUZ, TEMELİNİ ATACAĞIMIZ HİZMETLERİN MÜJDESİNİ VERİYORUZ”

Bu zamana kadar yaptığı çalışmalardan bahseden Başkan Yücel, “Biz söz vermiyoruz, biz projesini hazırladığımız, ihalesini yaptığımız, bugün yarın temelini atacağımız hizmetlerimizin sizlere müjdesini veriyoruz. Gelecek dönemde batı bölgesini şaha kaldıracağız.Batı bölgesine ve bu bölgenin güzel insanlarına vefa borcumuz daha bitmedi.Yapacaklarımız daha bitmedi.Konaklı, İncekum ve Güzelbağ ve Avsallar’da projelerimizin inşaatına seçimlerden sonra hemen başlayacağız. Ardından gelecek dönem için açıkladığımız 82 projemiz arasında bulunan projeleri gerçeğe dönüştüreceğiz. Kırsal mahallelerimizde yerinde kalkınma projelerimizi uygulayacağız. Tarım ve hayvancılığı ücretsiz fidan ve yem gibi projelerimizle destekleyeceğiz. Her mahallemizi kendine özgü değerleri ile koruyup, destekleyip, kalkındıracağız.Biz inanıyoruz ki; doğru yoldayız, doğru işler yapıyoruz.” dedi.

“CUMHUR İTTİFAKIYLA HİZMET BİRLİKTELİĞİ, GÜÇ BİRLİĞİ YAKALANDI”

Cumhur İttifakıyla Alanya’da bir hizmet birlikteliği, bir güç birliği yakalandı. Artık ayrımız gayrımız olmadan Alanya’yı dünyada örnek gösterilen bir kent yapmak için çalışacağız. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli destekleriyle her zaman Alanya’nın yanında. Alanya’nın yanında Alanya’mızın gururu Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu var. Geçen hafta Alanya’da turizmcilerle biraraya gelen ve Alanya için ne gerekiyorsa yapacağını söyleyen İbradı-Aksekili Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy var. Dün akşam Alanya’ya ziyaretleriyle bizleri onurlandıran ve “Alanya’nın emrindeyim” diyen İçişleri Bakanımız Sayın Süleyman Soylu var. Şimdi önümüzde tarihi bir fırsat dönemi var. Alanya’mızın geleceğini oylayacağız. 31 Mart, Alanya için tarihinin en güçlü döneminin başlangıcı olacak. İnşallah Türkiye güçlü, Antalya güçlü, Alanya güçlü olacak.Alanya’da yaşamaktan, Alanya için çalışmaktan her zaman gurur duydum. İnşallah sizlerin desteği ile hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.  Alanya’da Adem Murat Yücel, Antalya’da Menderes Türel diyoruz.”dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81