Hayvan Hakları Günü'nde farkındalık etkinliği

Hayvan Hakları Günü'nde farkındalık etkinliği

04 Ekim 2017 Çarşamba 20:10
Hayvan Hakları Günü'nde farkındalık etkinliği
Alanya Belediyesi, STK’lar ve kamu kurumları, düzenledikleri bazı etkinliklerle “4 Ekim Dünya Hayvan Haklarını Koruma Günü”nde farkındalık oluşturdu. Düzenlenen etkinlikte Valilik tarafından hazırlanan broşürler, Belediye tarafından hazırlanan afişler, mama ve su kapları dağıtımı yapılarak, vatandaşlar tarafından getirilen sokak hayvanlarına kuduz aşısı yapıldı.
İskele Şelale Meydanı’nda düzenlenen organizasyona Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, Doğa Koruma ve Milli Parklar Alanya Şefliği, Antalya Veteriner Hekimleri Odası Alanya Temsilciliği, Yerel Hayvan Koruma Gönüllüleri ve Gerçek Hayvan Severler Grubu katıldı.
FARKINDALIK OLUŞTURULDU
Kurumlar tarafından düzenlenen etkinliklerle hayvan sevgisi ve sokak hayvanlarının korunmasına karşı farkındalık oluşturuldu. 4 Ekim Dünya Hayvan Haklarını Koruma Günü’ne özel hazırlanan program kapsamında Antalya Valiliği tarafından hazırlanan “Hayvanlarımızı Birlikte Koruyalım” isimli el broşürleri, Alanya Belediyesi tarafından hazırlanan afişler ve katılımcılara mahallerindeki sokak hayvanlarının beslenmesi için yemek ve su kapları dağıtıldı. 
KUDUZA KARŞI AŞILANDILAR
Etkinlik kapsamında ayrıca vatandaşlar tarafında alana getirilen sokak köpeklerine Alanya Belediyesi Mobil Kısırlaştırma Aracı’nda kuduz aşısı yapıldı. Vatandaşlar tarafından takdir toplayan hizmetin ardından Alanya Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü, sokak hayvanlarının refahının ve yaşam kalitesinin arttırılması için hizmetlerinin devam edeceğini belirtti.
Son Güncelleme: 04.10.2017 20:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81