GURURUMUZ MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU

Türkiye'de yeni yönetim sistemi başladı. Mevlüt Çavuşoğlu'nun yeni dönemde de Dışişleri Bakanlığı görevine devam edeceğinin Cumhurbaşkanı tarafından açıklanması Alanya'da partili partisiz tüm kesimler tarafından sevinçle karşılandı. Diğer taraftan Kültür ve Turizm Bakanlı Mehmet Ersoy'un da Akseki'li olması "Antalya'ya çifte bakan" yorumlarına yol açtı.

GURURUMUZ MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU

Türkiye'de yeni yönetim sistemi başladı. Mevlüt Çavuşoğlu'nun yeni dönemde de Dışişleri Bakanlığı görevine devam edeceğinin Cumhurbaşkanı tarafından açıklanması Alanya'da partili partisiz tüm kesimler tarafından sevinçle karşılandı. Diğer taraftan Kültür ve Turizm Bakanlı Mehmet Ersoy'un da Akseki'li olması "Antalya'ya çifte bakan" yorumlarına yol açtı.

10 Temmuz 2018 Salı 00:20
GURURUMUZ  MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU

HABER ALANYA DÜN DUYURMUŞTU
24 Haziran seçimlerinin geride kalmasıyla birlikte tekrar Dışişleri Bakanı olmasına kesin gözüyle bakılan Mevlüt Çavuşoğlu, yeni yönetim sistemide tekrar aynı göreve getirildi. Haber Alanya Gazetesi olarak Mevlüt Çavuşoğlu'nun tekrar aynı göreve getirileceğinin kesin olduğunu dünkü manşetimiz ile siz okuyucularımıza duyurmuştuk. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan yeni kabinede Çavuşoğlu'nun Dışişleri Bakanı olarak isminin okunması Alanya ve Antalya'yı sevince boğdu.
NE DEDİLER
Bu karar Alanya'yı sevince boğarken, Alanya'nın dinamikleri de karardan duydukları memnuniyeti şu sözlerle dile getirdiler; 
YÜCEL: BAKAN OLMASINI BEKLİYORDUK
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel:
"Bakanımız Alanya'nın yetiştirdiği en büyük değerlerden birisi. Kendisinin bakan olmasını zaten bekliyorduk. Alanyamıza hayırlı, uğurlu olsun. Bölgemize çok önemli hizmetler kazandıran Sayın Çavuşoğlu ile bugüne dek hep uyumlu olduk, bundan sonra da aynı uyumlu süreç artarak devam edecek" 
'BİR KEZ DAHA GURURLANDIK' 
Alanya Ticaret ve Sanayi Odası (ALTSO) Başkanı Mehmet Şahin:
Alanyamızın evladı, Alanyamızın gururu Mevlüt Çavuşoğlu'nun yeni dönemde de bakan olarak görevine devam edecek olması çok sevindirici. Kendisinin Alanya'ya kazandırdığı hizmetler ortada. Yeniden görev alması, ne kadar başarılı olduğunun da göstergesi. Bakanımızla bir kez daha gurur duyduk
TOKLU: SORUMLULUĞUMUZ BİR KAT DAHA ARTTI
Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu:
"Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu 16 yıllık bu süreçte her zaman Alanya, Antalya ve ülkemizin gururu oldu. Yaptığı hizmetlerle, yurt içinde ve yurt dışında göğsümüzü kabarttı. Cumhurbaşkanımız Erdoğan da bir kez daha kendisini görevlendirerek bakanımıza, Antalyamıza ve Alanyamıza verdiği önemi gösterdi. Bundan sonra ilçe teşkilatı olarak biz de daha fazla çalışıp bu sevgiye layık olmaya gayret edeceğiz" 
TÜRKDOĞAN: KIYMETLİ AĞABEYİM SAYIN ÇAVUŞOĞLU..
MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan:
Dış Politikadaki Milli Duruşu ile  takdir ettiğimiz, Alanya'mızın gururu Kıymetli Ağabeyim Sayın Mevlüt Çavuşoğlu'nun Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçişte oluşurulan ilk Bakanlar Kurulunda yeniden Dışişleri Bakanlığına getirilmesi bizleri son derece mutlu etmiştir. Bizler Mhp Alanya İlçe Teşkilatı olarak, Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli'nin emir ve talimatları doğrultusunda Cumhur İttifakı Ruhuna özde bağlılığımızı bir kez daha vurguluyoruz.
‘ SAYIN BAKANIMIZ ALANYA İÇİN BİR ŞANS'
ALTİD Başkanı Burhan Sili:  
Mevlüt Çavuşoğlu'nun yeni dönemde de bakan olarak kalması hem Alanya için hem de turizm sektörü için çok önemli. Kendisinin göreve geldiği günden bu yana yürüttüğü yapıcı dış politika, turizme bir ivme kazandırdı. Umuyoruz ki başarılı çalışmaları devam eder. Kendisi Alanya için bir şans" diye konuştu. 
‘ARZUYLA BEKLEDİĞİMİZ BİR KARARDI’
TÜRSAB Alanya BYK Başkanı Suat Çavuşoğlu:
Herkesin merakla ve büyük bir arzuyla beklediği karardı. Kendisinin hem bilgi birikimi hem de ulaşılabilirliği, Alanya açısından oldukça önemliydi. Bugüne kadar yürüttüğü başarılı politikaları bundan sonra da sürdüreceğinden şüphemiz yok" ifadelerini kullandı. 
'PARTİLER ÜSTÜ BİR İSİM' 

ALSİAD Başkanı Akın Tabaklar: 
Kendisi Alanya için çok büyük bir fırsat. Partiler üstü bir isim. Beklediğimiz bir karardı, nihayet ki yerini de buldu. Kendisinin Alanya için yaptıkları ortada. Şimdiden yapacakları hizmetler için teşekkür ediyoruz. Alanya'nın en büyük değeri konumunda" şeklinde konuştu. 
‘SON DERECE SEVİNDİRİCİ’
İyi Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın: 
Bölgemizden, şehrimizden bir ismin, üstelik Mevlüt Çavuşoğlu gibi tecrübeli bir ismin yeni kabinede de yer alacak olması son derece sevindirici. Böyle bir kararın alınması bizleri mutlu etti. Kendisi partiler üstü bir isim. Alanya'da taş üstüne taş koyacak herkese saygımız ve sevgimiz sonsuzdur. 
‘MEMLEKETİMİZ KAZANACAK’
AGC Başkanı Mehmet Ali Dim: 
Alanyamız gururlu. Alanya'nın öz evladı Mevlüt Çavuşoğlu yeniden Dışişleri Bakanı olarak atandı. Hizmetlerine devam edecek. Memleketimiz kazanacak. Allah yolunu açık etsin. Yeni dönem memleketimize hayırlı olsun.

İŞTE AÇIKLANAN KABİNE

Cumhurbaşkanı Yardımcısı: Fuat Oktay
Adalet Bakanı: Abdülhamit Gül
Dışişleri Bakanı: Mevlüt Çavuşoğlu
İçişleri Bakanı: Süleyman Soylu
Milli Savunma Bakanı: Hulusi Akar
Milli Eğitim Bakanı: Ziya Selçuk
Sağlık Bakanı: Fahrettin Koca
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı: Fatih Dönmez
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı: Mehmet Cahit Turan
Çevre ve Şehircilik Bakanı: Murat Kurum
Tarım ve Orman Bakanı: Bekir Pakdemirli
Kültür ve Turizm Bakanı: Mehmet Ersoy
Gençlik ve Spor Bakanı: Mehmet Kasapoğlu
Çalışma, Sosyal Hizmetler ve Aile Bakanı: Zehra Zümrüt Selçuk
Hazine ve Maliye Bakanı: Berat Albayrak
Ticaret Bakanı: Ruhsar Pekcan
Sanayi ve Teknoloji Bakanı: Mustafa Varank

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81