Güney, Dim’e çıkarma yaptı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Bıçakçı, Uğurlu ve Akçatı mahallelerinde incelemelerde bulundu.

Güney, Dim’e çıkarma yaptı

Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Bıçakçı, Uğurlu ve Akçatı mahallelerinde incelemelerde bulundu.

16 Ocak 2018 Salı 20:48
Güney, Dim’e  çıkarma yaptı

BIÇAKÇI’NIN BİRÇOK SORUNU ÇÖZÜLDÜ
Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Alanya Şube Müdürü İlyas Şirin, Asat Alanya Şube Müdürü Fatih Uysal ve Kırsal Alan Sorumlusu Arif Yeni ile birlikte Dim Vadisi’ndeki gezisine Bıçakçı Mahallesi’nden başladı. Mahalle Muhtarı Murat Çay, bölgesine yapılan çalışmalar için Güney’e teşekkür ederken, spor sahası ve boş bir alana yapılmasını istediği düzenleme için talepte bulundu. 
30 TONLUK SU DEPOSUYLA İÇME SUYU SORUNU BİTECEK
Güney ardından Uğurlu Mahallesi’ne geçti. Mahalle Muhtarı Ahmet Sarı Güney ve ekibini karşıladı. Daha sonra mahalle yolu üzerinde yağışlar nedeniyle bozulan noktalara yapılmasını istediği alt yapı çalışmalarını anlatan Muhtar Sarı, mahallesinin içme suyu sorununu kökten çözecek 30 tonluk  içme suyu deposunun inşaatının kısa sürede bitirilecek olmasından ötürü Güney’e teşekkür etti. 

AKÇATI HAK ETTİĞİ HİZMETLERİ ALDI
Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney son olarak Akçatı mahallesine geçti. Mahalle muhtarı Mustafa Güven, bugüne kadar mahallemize Büyükşehir Belediyesi önemli yatırımlar yaptı. Kendilerine teşekkür ediyorum. “Yolların alt yapısı ve diğer konularda da taleplerimizi en kısa sürede yerine getirecek olmanızdan dolayı mutluyum “ dedi. 
TALEPLERİN TAMAMI YAPILACAK
Dim Vadisi’nde bulunan üç mahalleye yaptığı geziyi değerlendiren Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, “ Alanya Şube Müdürümüz daha önce bütün mahallelerimiz gezerek talepleri topladı. Bir kısmını şimdiye kadar tamamladık. Kalanları da önümüzdeki aylarda yapacağız. Bu yıl sonuna kadar kırsal mahallelerimizin bizden talep ettiği tüm hizmetleri tamamlamış olacağız. Yol, su ve sosyal hizmetlerimize öncelik veriyoruz. Uğurlu’ya yaptığımız su deposuyla da mahallenin içme suyu sorununu tamamen çözüyoruz. Bu bir örnek hizmetler hızlı bir şekilde gelmeye devam edecek “ dedi. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81