Görkemli Lansman

Görkemli Lansman

10 Temmuz 2017 Pazartesi 01:45
Görkemli Lansman
Toroslar İnşaat tarafından Alanya'nın Avsallar Mahallesi'nde inşa edilen Emerald Garden, şık bir organizasyonla görücüye çıktı
 
 
Hasan Özdemir, Hüseyin Gülseren, Mustafa Özçelik ve Cüneyt Patkavak'ın ortaklığında, Alanya'nın Avsallar Mahallesi'nde inşa edilen Emerald Garden, görkemli bir lansmanla tanıtıldı. Alanya cemiyet hayatının önde gelen isimlerinin de katıldığı tanıtım kokteylinde, davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Lansman, Firma ortaklarından Hüseyin Gülseren'in konuşmasıyla başladı. Toroslar İnşaat ortaklarından Hüseyin Gülseren konuşmasına katılımcılara 'hoşgeldiniz. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmadığınız için hepinize teşekkür eder, şükranlarımı sunarım diye başladı. Konuşmasına devam eden Gülseren' Toroslar İnşaat olarak üçüncü jenerasyon projelerimizden olan 'Emerald Park' ve Emerald Towers projelerimizin açılışını büyük bir mutlulukla ve onurla geçtiğimiz yıllarda yapmıştık. Sizlerden aldığımız destek ve güvenle çalışmalarımıza hızla devam ederek, bugün de yeni projemiz Emerald Dreams'in açılışı için bir araya geldik' dedi. Mutlu ve gururlu olduklarını tekrarlayan Gülseren, projenin on iki bin m2 alan üzerinde, yüz seksen dört daireden oluştuğunu söyledi. Emerald Dreams hakkında bilgi vermeye devam eden Gülseren, 'Projemiz içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzları, hamam, sauna, restaurant, oyun odası, çocuk kulübü gibi aktivite alanları bulunmaktadır. Bu projemizde özellikle aqua park ve çocuk havuzunu ayırarak, ana havuzun daha sessiz ve sakin olmasını sağladık. Ayrıca projemize kapalı otopark koyarak, yaşayacak insanların konfor ve güvenliğini de artırmış olduk' diyerek güvenliğe verdikleri önemin altını çizdi.
 
Toroslar İnşaat olarak üzerinde en çok durdukları konunun tasarım olduğu söyleyen Hüseyin Gülseren, 'Her projemizi hazırlarken tasarımında titizlikle çalışıyoruz. mimar, iç mimar ve mühendislerin yanı sıra eski müşterilerimiz ve emlak firmalarıyla da birlikte çalışıyoruz diyerek, tasarımda emeği geçen herkese teşekkür eden  Gülseren, konuşma sonunda ' Projeye başlangıç aşamasında, daha önceki dönemde Avsallar'da ki imarla ilgili alınan mahkeme kararı yüzünden, inşaatımızın yapımını on altı aylık bir süre bekletmek zorunda kaldık. Gerekli görüşmeleri ve yazışmaları yaparak, yaşanan mağduriyeti ve haksızlığı anlattık. Siyasilerin ve brokratların desteği ile imar planı tekrar açıldığını, Emerald Dreams'e şubat 2016'da başlayarak, on dört ay gibi kısa bir sürede Emerald Dreams projesini tamamladıklarını söyledi. 
 
Konuşmasının ardından canlı müzik dinletisi eşliğinde sohbet eden konuklar,  harika bir akşam geçirdiler.
 
Son Güncelleme: 10.07.2017 01:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81