Gönüllü turizm elçisi

Gönüllü turizm elçisi

19 Eylül 2017 Salı 20:22
Gönüllü turizm elçisi
Bir Alanya sevdalısı olan Anastasia Petrova Çetinkaya Facebook' da 55 bin ve Youtube’daki 1200 takipçisine gönüllü turizm elçiliği yapıyor 
Yaptığı paylaşımlar,  çektiği videolar ile Alanya'nın gönüllü tanıtım elçiliğini üstlenen ayrıca Discover Turkey isimli dergisi ile adeta Türkiye gönüllüsü olarak çalışan Anastasia Petrova Çetinkaya, dün takipçileri ile Tevfik Hoca Evi'nde bir araya geldi. Youtube da yayınladığı videoları gören ve ilk kez Alanya' ya tatile gelen Polina  Glubokaya, Valentina Glubokaya,  Zulfiya Bulatova, Nataliya Kasatkina ile Atatürk Evi ve Alanya Belediyesi Kültür Müdürlüğü binasını ziyaret eden grup, sonrasında sıcak bir sohbete daldılar. Alanya'ya ilk kez Anastasia'nin paylaşımları dolayısı ile geldiklerini belirtirken, bu güne kadar ki en iyi tatillerini yaptıklarını belirttiler. Anastasia Çetinkaya ise, "biz burada yaşıyoruz ve çok mutluyuz buradaki yabancılar bu güzel ülkeyi ellerinden geldikçe anlatmalılar.  Ben 6 ay önce bir Youtube kanalı yaptım ve kısa zamanda 1200 tamirciye ulaştım.  Bu kanaldan bu yıl 50 den fazla Alanya ya gelen insan benimle iletişime geçti ve tanıştık.  Ben bundan dolayı da çok mutlu oldum. Sadece Alanya değil Türkiye’nin her yerinden videolar yapıyorum Eskişehir, Gaziantep, Afyon da videolar yaptım ve insanlar bana buralara nasıl gidebileceklerini soruyorlar.  Ben bu sorulara cevap vermekten memnunum. Bu ülke bizim birlikte daha güzel şeyler yapacağız" dedi.
-Ayhan Çetinkaya 
Son Güncelleme: 19.09.2017 20:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81