Gökçeoğlu'ndan Başkan Şahin'e ziyaret

Alanya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ALSMO) Başkanı Kerim Gökçeoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Muhasebeciler haftası dolayısıyla ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. Başkan Şahin, ziyarette Gökçeoğlu ve ekibinin Muhasebeciler Haftası’nı kutlarken, İdlip’de şehit düşen Kahraman Askerlerimizi de tekrardan saygıyla andı.

Gökçeoğlu'ndan Başkan Şahin'e ziyaret

Alanya Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (ALSMO) Başkanı Kerim Gökçeoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Muhasebeciler haftası dolayısıyla ALTSO Başkanı Mehmet Şahin’i ziyaret etti. Başkan Şahin, ziyarette Gökçeoğlu ve ekibinin Muhasebeciler Haftası’nı kutlarken, İdlip’de şehit düşen Kahraman Askerlerimizi de tekrardan saygıyla andı.

02 Mart 2020 Pazartesi 14:10
Gökçeoğlu'ndan Başkan Şahin'e ziyaret

Muhasebeciler Haftası dolayısıyla çeşitli ziyaretler gerçekleştirdiklerine değinen Başkan Gökçeoğlu, daha önceden planlanan etkinlikleri de şehitlerimiz için iptal ettiklerini söyledi. ALTSO ile her zaman işbirliği içerisinde çalıştıklarına vurgu yapan Gökçeoğlu, “ALTSO Başkanımız Mehmet bey, sağ olsun ne zaman destek istesek ellerini taşın altına koyup, bize yardımcı oluyor. Gönül rahatlığıyla geldiğimiz, en rahat ettiğimiz oda burasıdır, Alanya Ticaret ve Sanayi Odamızdır. Zaten herkesin de bildiği gibi Alanya’mızın lokomotifi ALTSO’dur. Ben başkanımız Mehmet Bey ve yönetimine desteklerinden dolayı tekrardan çok teşekkür ederim” dedi. 

ŞAHİN: “MUHASEBECİLER HAFTASI KUTLU OLSUN”

Tüm muhasebeci ve mali müşavirlerin Muhasebeciler Haftası’nı kutlayan Başkan Şahin, “Muhasebeci ve mali müşavir arkadaşlarımızla koordineli çalışmaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bizim üyelerimiz, muhasebeci arkadaşlarımızın mükellefi konumunda. İş insanlarımızı aydınlatmak için muhasebeciler odamızla sık sık işbirliği çalışmaları yapıp, toplantılar düzenliyoruz. İnşallah hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Ortak paydamız Alanya. Ben tekrardan Muhasebeciler Haftası’nı kutluyorum. Ayrıca daha önceden organize edilip, tarihi belirlenmesine rağmen şehitlerimizden dolayı yapılması planlanan etkinlikleri iptal eden Kerim Gökçeoğlu başkanımız ve ekibini de tebrik ederim” dedi. 

ŞAHİN: “KAHRAMAN ŞEHİTLERİMİZİN MEKANI CENNET OLSUN”

Antalya’da yer alan sivil toplum kuruluşlarının Bahar Kalkanı Harekatı’yla Antalya Ticaret Borsası’nda yaptığı ve ALTSO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Parmaksızoğlu’nun da katıldığı ortak basın açıklamasına da değinen Başkan Şahin, “Bilindiği gibi sivil toplum kuruluşları olarak yaşanan süreçte gerekli açıklamayı bireysel olarak geçtiğimiz günlerde yapmıştık. TOBB öncülüğünde de bugün tüm yurtta eş zamanlı il merkezlerinde bir basın açıklaması yapıldı. Bizde odamızdan yönetim kurulu üyemiz Hasan Parmaksızoğlu’nu oraya görevlendirdik. Antalya’da yer alan odalar olarak ortak basın açıklaması Antalya merkezde yapıldı. Öncelikle vatanın huzuru, güvenliği ve mazlumları müdafaa etmek üzere üstlendikleri görevde şehit olan tüm Kahraman Askerlerimizin ruhları şad olsun. Rabbim şehitlerimizin mekânını cennet eylesin. Yakınlarına ve milletimize sabır, yaralılarımıza acil şifalar nasip eylesin” dedi.

ŞAHİN: “BEDELİNİ ÖDEYECEKLER”

Başkan Şahin, “İş dünyası olarak her kritik dönemde milletimizin ve devletimizin yanında durduk üstlendiğimiz sorumluluğun hakkını vererek hareket ettik. Türk Devleti ve Ordusu, bugüne kadar, Fırat Kalkanı, Zeytin Dalı ve Barış Pınarı harekâtıyla terör örgütlerine ve destekçilerine gereken cevabı en güçlü şekilde vermiştir. Elbette bu acımasız saldırının sahipleri bunun bedelini ödeyecektir. Başlatılan “Bahar Kalkanı” harekâtıyla almaya da başlamıştır. Şunu da herkes bilsin ki, biz, her türlü zorluğu aşmasını bilen bir milletiz. Mevzubahis vatan olunca, tüm siyasi ve fikri ayrılıkları bir tarafta bırakırız İşte şimdi de birlik ve beraberlik içinde hareket ediyor, sabır ve dayanışma gösteriyoruz. Ülkemizin menfaatlerini her şeyin üstünde tutuyoruz. Rabbim Kahraman Mehmetçiğimizin yardımcısı olsun” diye konuştu. Ziyaret sonunda ALSMO Başkanı Kerim Gökçeoğlu, Başkan Şahin’e Türk Bayrağı hediye ederken, Başkan Şahin nazik hediyesinden dolayı Gökçeoğlu’na teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81