Fener alayına davetlisiniz

Fener alayına davetlisiniz

29 Ağustos 2017 Salı 20:48
Fener alayına  davetlisiniz
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, vatandaşların Zafer Bayramı’nı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü kutladı. Yücel, tüm vatandaşları 19.00’da başlayacak fener alayına davet etti. 
 
Başkan Yücel, “Türk milletinin çelikleşmiş gücünü dünyaya haykırdığı 30 Ağustos’un Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum” dedi.
Türk milletinin bağımsızlık inancı ve vatan sevgisinin önünde hiçbir gücün duramayacağını belirten Başkan Yücel mesajında şu ifadelere yer verdi:
“1922’de Dumlupınar’da yapılan Büyük Taarruz’un bu yıl 95. yıldönümünü. Anadolu topraklarında devam eden işgaller, 30 Ağustos Zaferi’yle son bulmuş, Türk Milleti, bağımsızlığından asla ödün vermeyeceğini tüm dünyaya kanıtlamıştır. Gazi Mustafa Kemal’in başkomutanlığını yaptığı Türk Ordusu, yaşadığı açlık, cephane sıkıntısı ve her türlü zorluğa rağmen azim ve inançla bu meydan muharebesini kazanmış, adını tarihe yazdırmıştır. 30 Ağustos, tarihi şanlı zaferlerle dolu aziz milletimizin vatanımızı milletimizi yok etmeye çalışanlara karşı verdiği inanılmaz mücadelenin altına atılan imzadır. Bu mukaddes vatanı bize emanet eden atalarımızın onurlu mücadelesine sonsuza kadar sahip çıkacağımızı tüm dünyaya ilan ediyoruz . 
95. yılını kutlamaya hazırlandığımız bu bayram, vatan toprağı işgal altında bulunan bir milletin, yokluğa rağmen azimle, inançla ve kararlılıkla vatanını nasıl müdafaa edebileceğini tüm dünyaya gösterdiği bir zaferdir. 
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 95. yıldönümünü ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü’nü kutluyor; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyorum”.
BAŞKAN YÜCEL’DEN FENER ALAYINA DAVET
Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, yarın saat 19.00’da Hükümet Meydanı Atatürk Anıtı önünde başlayacak fener alayına tüm vatandaşları davet etti.
Saat 19.00’da Anıt önünde toplanıldıktan sonra 19.30’da saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunacak, ardından protokol ve vatandaşlar İskeleye doğru Türk Bayraklarıyla birlikte yürüyecekler.
 
Son Güncelleme: 29.08.2017 20:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81