ESNAFA TAM DESTEK

ESNAFA TAM DESTEK

12 Temmuz 2017 Çarşamba 02:51
ESNAFA TAM DESTEK
ALTSO Başkanı Şahin, restoran işletmecileri ile birlikte Belediye Başkanı Yücel’i ziyaret ederek esnaflara yönelik destek talep etti. Yücel de sorunları yakından takip ederek yasal çerçevede destek olacaklarını iletti. 
 
ŞAHİN’DEN BELEDİYE ÇIKARMASI
ALTSO Başkanı Mehmet Şahin, restoran işletmecisi heyeti ile Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i ziyaret etti. Heyette Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci de yer aldı. Şahin üyelerin taleplerini Yücel’e ileterek belediye tarafından alınan vergilerin en alt limitten alınmasını talep etti. Krizleri hatırlatan Şahin, “El birliği içinde iş dünyasına destek olmamız gerekiyor” dedi. 

‘YAKINDAN TAKİP EDECEĞİZ!’
Şahin ve üyelerden gelen talepleri alan Yücel “Krizi göz önüne alarak elimizden gelen indirimleri yapıyorduk. Bu heyetin de sorunlarını yakından takip edeceğiz ve yasal çerçevede destek olacağız” dedi. Değirmenci de, esnafların sıkıntılarıyla ilgili bilgiler vererek, Yücel’den destek istedi. Değirmenci bu dönem sık sık esnaf ziyaretleri yapılarak yerinde tespit yapılmasının önemine dikkat çekti.
Son Güncelleme: 12.07.2017 02:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81