‘Eserlerini yaşatmak için daha çok çalışacağız’

Mustafa Kemal Atatürk’ün Alanya’ya gelişinin 83. yıldönümü İskelede düzenlenen törenle kutlandı.

‘Eserlerini yaşatmak için daha çok çalışacağız’

Mustafa Kemal Atatürk’ün Alanya’ya gelişinin 83. yıldönümü İskelede düzenlenen törenle kutlandı.

18 Şubat 2018 Pazar 18:11
‘Eserlerini yaşatmak  için daha çok çalışacağız’

Kutlamalara Alanya Kaymakam Vekili Nurullah Kaya, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, protokol, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Kutlamalar çerçevesinde İskele'de bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk bırakıldı. Daha sonra saygı duruşu ve istiklal marşı ile devam eden programda Atatürk'le ilgili şiirler okundu ve halk oyunu gösterisi gerçekleştirildi. 

Programda konuşma yapan Başkan Yücel, “Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ülküsüyle, onun açtığı yolda, dünyanın en güzel ve en güvenilir kenti olan Alanyamızı, turizmde, ticaret hayatında, kültür ve sanatta çok ileri bir noktaya taşımak için var gücümüzle hizmet ediyoruz. Alanya olarak top yekun Atatürk’ün gösterdiği çağdaş medeniyetler seviyesine çıkmak, daha iyi şartlarda yaşamak, Atatürk’ün eserlerini yaşatmak için daha çok çalışacağız. Ülkemizin birliği ve beraberliği için gayret göstereceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 18.02.2018 18:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81