Erdoğan, Antalya'da AK Partililer ile buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Antalya 6. Olağan İl Kongresi gerçekleştirildi. Antalya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve tüm Ak Parti Antalya Milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı.

Erdoğan, Antalya'da AK Partililer ile buluştu

Adalet ve Kalkınma Partisi’nin Antalya 6. Olağan İl Kongresi gerçekleştirildi. Antalya Spor Salonu’nda gerçekleştirilen Kongreye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Avrupa Birliği Bakanı Ömer Çelik, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel ve tüm Ak Parti Antalya Milletvekilleri ve çok sayıda partili katıldı.

11 Mart 2018 Pazar 21:30
Erdoğan, Antalya'da AK  Partililer ile buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin'de terör hedeflerine yönelik düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili önemli mesajlar verdi, son durumu açıkadı. "Bugünde ülkemizi hedef alan senaryolar vardır. Şimdi Afrin'deyiz. Etkisiz hale getirilen teröristlerin sayısı 3213 oldu. Ordumuz muzafferen yürüyor. Şuanda Mehmetçiğimiz Afrin'e yürüyor, girdi, giriyor. Bu ne için? Sadece ve sadece ülkemize musallat olan bu teröristleri yok etmek için. Son nefeslerine kadar kovalayacağız. Bizim milletimizin huzurunu kaçırmayacaklar. ister PKK, PYD, DEAŞ ne olursa olsun. Bunları kovalayacağız. Bu topraklar huzur içinde yaşamanın erdemine ulaşacaklar. Şuanda 3,5 mülteci bizim ülkemizde değilmi? Bizde vicdan var. Bizim dinimiz İslam bunu emrettiği için. Bizde kapımızı açtık. Muhacir varsa ensar vardır." 
‘HİÇ BİR GÜCÜN KARŞISINDA EĞİLMEDİK’
Şunu unutmayın biz bugüne kadar beşer planında hiçbir gücün karşısında eğilmedik. Biz sadece Allah'ın huzurunda rukuda ve secdede eğildik. Bundan sonrada eğilmeden istikamet üzere yolumuza devam edeceğiz. 780 bin kilometrekarenin her bir karışında emniyetle hayatımızı devam ettirebiliyorsak önce Allah'a sonra şehitlerimize borçluyuz
‘BU ÜLKE BU TÜR PUTPERESTLERLE DOLUYDU’
Hasımlarımızda bu gücün farkında. Onlarda bu pınarları kurutmanın çabası içinde. Türk milletinin can damarlarını kesmek için içeriden dışarıdan bir kampanya yürütüldüğünü biliyorsunuz. Din ilermeye manidir demeleri boşuna değildir. Milletimizin inancının mensubu olduğu medeniyetin gösterilmeside sebepsiz değildir. Tek parti döneminde minarelerimizin öksüz bırakılmasının nedeni de budur. Bu ülke bu tür putperestlerle doluydu. 
‘ANTALYA’DA BİRA FESTİVALLERİ OLDU’

Hatırlayın Menderes bey'den önce bira festivalleri oldu. Bu bira festivallerinden bir tanesinde de iki genç yavrumuz öldü. Şu anda bunu çatısı altında barındıranlar, bunların hesabını sordular mı? Ölüleri yakma projelerine, başörtüsü düşmanlığına rağmen, insanımız asla milli ve manevi değerlerinden taviz vermemiştir. Ne yaptı Antalya? Tekrar aslına rücu etti. FETÖ gibi ihanet çetelerini de devreye soksalar, Müslüman mahallesinde salyangoz satma girişimleri bugüne kadar hep başarısız olmuştur. Bundan sonra da başarısız olacaktır. Türkleri İslamsızlaştırma projeleri, hamdolsun insanımızın basireti alimlerimizin gayretiyle her seferinde akamete uğratılmıştır.
Kılık kıyafeti nedeniyle baskı gördüğü dönemler son bulmuştur. Hiç kimsenin o dönemleri horlatmasına izin vermeyeceğiz. Attığımız her adımda bu sorumlulukla devam ediyoruz. Rabbim bize imkan verdiği sürece hiç kimsenin o kötü dönemleri horlatmasına buna zemini hazırlamasına müsaade etmeyeceğiz.
"SORUMLULUĞUMUZ 81 MİLYONA" 
Çünkü bizim sorumluluğumuz 81 milyon vatandaşımızın tamamına karşıdır. Hepsinin yaşamı bizim teminatımız altındadır attığımız her adımda bu sorumlulukla hareket ediyoruz. İman gibi millete hizmet etmekte nasip işidir. Makam mevki düşkünü değiliz. Biz vatanımıza aşığız. Bu millet imanına, dinine çelik halatlarla bağlı bir millettir. İnlerine gireriz. Cudi'de, Kandil'de, Cerablus'ta Afrin'de girdik girmeye devam edeceğiz. Bu milletin huzurunu bozmaya kimse yeltenmesin. 
‘DURMADAN, YORULMADAN ÇALIŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise, “AK Parti olarak Türkiye’ye güven ve istikrar getirdik. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kutsal davamıza gönül ve emek veren herkesin bu başarıda payı var. Ülkemiz için durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi

Alanya tam kadro kongrede 

Cumartesi günü Antalya’da gerçekleştirilen 6. Olağan İl Kongresine Alanya’dan da çok sayıda katılım oldu. Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu’nun yanı sıra kongrede oy kullanan 77 delege de salonda hazır bulundu. Ayrıca Gençlik Kolları Başkanı Yılmaz İçmen ve Kadın Kolları Başkanı Müzeher Akın’da yönetimiyle birlikte katılım sağladı. Başkan Toklu ve tüm Alanya delegeleri tek aday olarak seçime giren ve Ak Parti’nin yeni Antalya İl Başkanı olan Av. İbrahim Ethem Taş’a oy kullandı. – Mert CANTÜRK

Son Güncelleme: 11.03.2018 21:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
orhan 2018-03-12 08:52:54

Alanya'nın il olması ve Hızlı tren hiç gündeme gelmemiş anlaşılan, hiç bir haberci de sormamış gibi gözüküyor.

banner81