Durusoy’dan Bakan Albayrak’a teşekkür

MÜSİAD'ın bu yıl 10'uncusunu düzenlediği 'Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı'nda Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile görüştü.

Durusoy’dan Bakan Albayrak’a teşekkür

MÜSİAD'ın bu yıl 10'uncusunu düzenlediği 'Genişletilmiş Başkanlar Toplantısı'nda Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak ile görüştü.

06 Ocak 2020 Pazartesi 11:00
Durusoy’dan Bakan Albayrak’a teşekkür

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Abdurrahman Kaan başkanlığına gerçekleştirildi. "Türkiye gerek jeopolitik yapısı gerekse dengelenme süreci içindeki ekonomisiyle bölgedeki sıcak paranın çekim noktası haline getirilebilmesinin de ele alındığı toplantıda Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ta katıldı. MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, genel merkez yönetimi, şube başkanları ve üyelerin katılımı ile 2019 yılı değerlendirmesi ve 2020 beklentileri anlatıldı. Samimi bir şekilde ülkemizin ve dünyanın içinde bulunduğu durumu ve 2020 için ülkemizi bekleyen fırsatlar ve risklerin bakan Albayrak tarafından özetlendiğinin ifade eden MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, sorduğumuz sorulara da içten cevaplar vererek umut aşılandı dedi. Sorumuz üzerine; İş dünyamızın en büyük sorunlarından olan işçi işveren ilişkilerinin adaletli bir şekilde tekrar düzenlenmesi için yapılan çalışmaların bahsedildiği toplantıda Bakan Albayrak’ın bahsettiğinin ifade eden Durusoy, “Program sonunda geçen Ankara da yapılan başkanlar toplantısında Muz ve Avokado üretimi ve üretimde ki sorunları anlatıp bazı taleplerde bulunmuştuk. Üreticilerimiz adına taleplerimiz üzerine sayın bakan taleplerimiz ile ilgileneceğini ve en kısa sürede çözeceğini ifade etmişti. Taleplerimizi gelinene noktada büyük oranda çözen bakanımıza Alanyamız adına seracılıkta Ziraat bankası üzerinden verilen krediler, teşvikler ve hibeler basta olmak üzere üreten Türkiye için yaptıkları her şey için teşekkür ederek Alanya ile özdeşleşen muzdan üretilen ürünlerin yer aldığı hediye sepetini kendisine takdim edip başarılar diledik”.Toplantının MÜSİAD üyesi iş adamlarımız basta olmak üzere, iş dünyasına, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini dileyen Durusoy, “Geçen hafta açıklanan mobilya, yumurta gibi ürünlerde yapılan KDV indirimi MÜSİAD genel merkezin yaptığı bir çalışma sonucu elde edildi. Sektörler adına bakan Albayrak’a ayrıca teşekkür etti. Toplantıda Alanya’yı MÜSİAD Alanya Şube Başkanı Mustafa Durusoy, yönetim kurulu üyeleri Ömer Özdemir ile Mehmet Avcı temsil etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81