Demir: Yeni sezonda tedbiri elden bırakmayın!

ALESO Başkanı Demir, esnafa uyarı da bulundu. Demir, "Yeni sezonda tedbiri elden bırakmayın" dedi.

Demir: Yeni sezonda tedbiri elden bırakmayın!

ALESO Başkanı Demir, esnafa uyarı da bulundu. Demir, "Yeni sezonda tedbiri elden bırakmayın" dedi.

13 Şubat 2020 Perşembe 23:35
Demir: Yeni sezonda tedbiri elden bırakmayın!

Alanya yeni bir turizm sezonuna hazırlanırken, niyetler ve beklentiler iyi bir sezon geçirmeye yönelik. Alanya Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuri Demir, bu sezonun güzel geçeceği yönünde duyumlar aldığını söylerken, tedbiri de elden bırakmadı. Demir, esnafa uyarılarda bulundu.Demir, “ Tabi bugün şubat ayının neredeyse ortasındayız. Mart'ta Nisan'da turistlerin geleceği,misafirlerimizin dıştan yerli misafirlerimizin geleceği kulaklarımıza geliyor. Güzel bir sezon olacağı söyleniyor. Fakat ben esnaflarımıza temkini davranmasını Türkiye'nin zor bir süreçten geçtiğini hemen sınır ötesinde savaşların olduğu, sıkıntıların yaşandığı ve bütün dünya ülkelerinin Türkiye'nin büyümesini hazmedemediği ve Türkiyeye ne türlü zarar işletebiliriz, ne türlü ekonomisini bozabiliriz diye kumpas kurulduğu bir zamanda çok dikkatli olmaları lazım. 

'ESNAF DİKKAT ETSİN'
Esnaflarımızın mal alırken ödeyebileceği şekilde ve turizm sezonunu görmeden de çeklerinin,senetlerinin yazılmasını takip etsinler diyorum. Çünkü geçtiğimiz yıllarda bunları gördük ve çoğu esnafımız sıkıntılara düştü. Cezaevine giren esnaflarımız oldu. Kim kiminle alışveriş yapsın mal kaçacak değil. Sezon görülsün gelenleri görelim ona göre malımızı raflara yerleştiririz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81