Değirmenci’den esnafa çağrı! Kurallara en azami şekilde uyun

Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, iş yerlerini açan esnafa bol kazançlar dileyerek bundan sonraki süreçte onlardan kurallara en azami seviyede uymalarını istedi.

Değirmenci’den esnafa çağrı! Kurallara en azami şekilde uyun

Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, iş yerlerini açan esnafa bol kazançlar dileyerek bundan sonraki süreçte onlardan kurallara en azami seviyede uymalarını istedi.

01 Haziran 2020 Pazartesi 16:08
Değirmenci’den esnafa çağrı! Kurallara en azami şekilde uyun

Oda binasında açıklama yapan Alanya Pansiyoncular Odası Başkanı Hüseyin Değirmenci, “Yaklaşık 3 aya yakın Türkiye pandemi ile mücadele ediyordu. Bu vesileyle hem esnafımız hem Alanya hem de toplum olarak bu mücadelenin içinde yer aldık. Bu süre içerisinde alınan tedbirler vardı. O tedbirlerin içerisinde diskotek, bar gibi yerler kapatıldı. Daha sonra kafe ve kafeteryalar kapatıldı. Daha sonra lokanta, restoranlar paket servisle hizmet etmeye devam etti. Bu süreçte oda olarak üyelerimizi anbean bilgilendirerek onların doğru bir şekilde çalışmasını sağlamak için elimizden gelen bütün gayreti gösterdik. Daha sonra geldiğimiz bugünkü süreçte 1 Haziran itibariyle paket servis yapan veya daha önce açık olan, açık olmayan kafe, kafeteryalar bugün itibarıyla kontrollü sosyal hayat içerisinde yerini alarak çalışmaya başladılar. Biz de hem Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile esnafımızı hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk hem de onların dezenfeksiyon ihtiyaçları için de bir çalışma içerisindeyiz. Bir çalışma yapıyoruz. 1 Haziran itibarıyla esnaf çalışmaya başlayınca bununla ilgili dün gelen genelge itibarıyla esnafımızın uyması gereken kurallar var. Bunlarla ilgili hem sosyal medyadan hem mesaj olarak hem de link olarak esnafımızı uyarıcı mesajlarımızı gönderdik. Kendilerini birebir telefonla görüşerek bilgilendirmeye çalıştık. Bilgi sahibi olmak isteyen esnafımız her zaman bizi arayabilir. Onlara gerekli bilgileri veririz. Bundan sonraki süreçte beklentimiz inşallah esnafımıza hayırlı, bereketli, kazançlı bir sezon geçiririz. Çok büyük sıkıntılar içerisinden geçtik ve geçiyoruz. Birçok esnafımız krediyle ayakta kalmak zorunda kaldı. Kendi bireysel çabalarıyla belli noktaya geldiler. O yüzden bundan sonraki süreç bizim için bir imtihan. İnşallah hepimiz beraber kazanırız. Esnafımdan rica ediyorum. Genel kurallara ellerinden geldiğince en azami derecede uygulasınlar ki bizim işletmelerimizde önümüzdeki süreçte herhangi bir vakayla karşılaşmayalım. O yüzden bizden istedikleri destekleri he zaman vermeye hazırız. Bu süreci hep beraber olumlu olarak atlatalım. Bu hem kendi içimizdeki hem de yurt dışındaki imajımızla bizim bölgemizde bu olayların yaşanmaması, lokanta, restoranlarımızın güvenli olması onlar için de artı bir avantaj sağlayacaktır. Esnafımızın ellerinden gelen azami gayreti göstereceklerini biliyorum, arzu ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81