ÇİFTE BAYRAM YAŞATACAĞIZ

Alanya’ya çıkarma yaparak hal, kavşaklar, yollar ve plaj yatırımlarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cuma Pazarı meydanındaki iftar ikramında da Alanyalılarla buluştu.

ÇİFTE BAYRAM YAŞATACAĞIZ

Alanya’ya çıkarma yaparak hal, kavşaklar, yollar ve plaj yatırımlarını yerinde inceleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Cuma Pazarı meydanındaki iftar ikramında da Alanyalılarla buluştu.

12 Haziran 2017 Pazartesi 23:44
ÇİFTE BAYRAM  YAŞATACAĞIZ
Yapımı devam eden yatırımların en kısa sürede tamamlanacağını belirten Türel, “İnşallah bayramda araçlarımızla kavşaklardan geçerek ikinci bir bayramı Alanyalılara yaşatmış olacağız” dedi.
 
 
TÜREL’DEN ALANYA ÇIKARMASI
Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, dün Alanya’ya çıkarma yaptı. Türel, ASAT Genel Müdürü Faruk Karaçay, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Berberoğlu, Büyükşehir Alanya Koordinatörü Hüseyin Güney, Koordinatör Yardımcısı Nurettin Uludağ ile birlikte yapımı devam eden Yeni Toptancı Hali, Telekom ve Ticaret Lisesi Katlı Kavşak, Uğrak Kadınlar Plajı, Mahmutlar Barbaros Caddesi yol yapım çalışmalarını inceledi. ALSEV’i de ziyaret eden Türel, iftarda ise Cuma Pazarı meydanında Alanyalılarla buluştu. 

REKOR SÜREDE TAMAMLANDI
Hal alanındaki hafriyat çalışmasının yüzde 85’lik bölümünün tamamlandığını söyleyen Türel, Alanya’nın vaat edilen sürede modern bir tesise kavuşacağını belirtti. Telekom ve Ticaret Lisesi Katlı Kavşaklarının da trafiğe açılması için son hazırlıkların yapıldığını aktaran Türel, “Sanıyorum Ramazan Bayramı'ndan önce trafiğe açılır. Büyükşehir Belediyesi ile Karayolları Bölge Müdürlüğü güzel bir işbirliği gerçekleştirdi. İki kavşağı da 5.5 ay gibi rekor bir sürede hizmete sunduk. Alanya trafiğinin rahatlaması için ciddi katkısı olacak” dedi. Çevreyolu projesinin de 2018 yılı içerisinde bitirileceğini aktardı. 

AK PARTİ DÖNEMİNDE YAPILDI
“Katlı Kavşak Projesi'ni Türel yapmıyor, Karayolları Genel Müdürlüğü yapıyor. Neden Türel projelere sahip çıkıyor” yönündeki eleştirilere de yanıt veren Türel, “Biz bu projeleri hazırlamasaydık bu kavşaklar daha kaç sene beklerdi. Esas sorulması gereken soru şudur. Niye biz Büyükşehir Belediyesi olarak Alanya'da hizmetlere başlayıncaya kadar bu hizmetler yapılamadı? Bu hizmetleri kimin yaptığı önemli değil, önemli olan bu hizmetlerin yapılmasıdır. Bu projeler AK Parti döneminde yapılan hizmetlerdir. İnşallah bayramda araçlarımızla kavşaklardan geçerek ikinci bir bayramı Alanyalılara yaşatmış olacağız” dedi.

İFTARDA ALANYA İLE BULUŞTU
Türel ve beraberindeki heyet daha sonra Mahmutlar'da Barbaros Caddesi'nde yapılan çalışmaları denetledi. Türel daha sonra ise Uğrak Mahallesi'nde yapımı süren, Alanya'nın yanı sıra Gazipaşalı kadınlara da hizmet verecek olan Kadınlar Plajı'nda inceleme yaptı. Türel, "Plajı en kısa zamanda hizmete açmak için çalışmalarımız devam ediyor" dedi. Cuma Pazarı meydanında Büyükşehir tarafından hazırlanan iftarda da Alanyalılarla buluştu. İftara katılanları selamlayan Türel, hizmetler ve yatırımlardan bahsederek Alanya’ya daha fazlasını getirmek için çalışmaya devam edeceklerini vurguladı.
Son Güncelleme: 12.06.2017 23:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81