CHP’nin acı günü!

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden CHP İl Saymanı Hüseyin Karadeli, bugün öğle namazını müteakip Korkuteli Uzunoluk Camisi’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verilecek.

CHP’nin acı günü!

Geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybeden CHP İl Saymanı Hüseyin Karadeli, bugün öğle namazını müteakip Korkuteli Uzunoluk Camisi’nde kılınacak cenaze namazı sonrasında toprağa verilecek.

22 Aralık 2019 Pazar 12:58
CHP’nin acı günü!

Antalya’da dün Muratpaşa, Kepez ve Konyaaltı ilçe kongrelerini takip eden CHP İl Saymanı Hüseyin Karadeli kongre sonrasında kalp krizi geçirdi. Antalya Lara Özel Anadolu Hastanesi’ne kaldırılan Karadeli, verdiği yaşam mücadelesini kaybetti. Bugün öğlen namazını müteakip Korkuteli ilçe merkezi Uzunoluk Camisi’nde cenaze namazı kılınacak olan Karadeli’nin Uzunoluk mezarlığına defnedileceği duyuruldu. Hüseyin Karadeli’nin cenazesine katılacaklar için bugün saat 10.30’da CHP İl Binası önünden araç kaldırılacağı da açıklandı.

CANAN KELEŞ’TEN MESAJ

Karadeli’nin ölümü üzerine sosyal medya hesabından başsağlığı mesajı yayınlayan CHP Muratpaşa Belediye Meclis Üyesi ve grup sözcüsü Canan Keleş, “Bir güzel kardeşimizi daha kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyim. 22 Aralık Pazar öğlen namazıyla Korkuteli’den sonsuzluğa uğurlayacağız Hüseyin Karadeli’yi... Mekânın cennet olsun, tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum kardeşim... Allah geride kalanlarına sabır versin” dedi.

‘BENİM YİĞİT KARDEŞİM’

Önceki dönem Korkuteli ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi, İYİ Parti Antalya üyesi İrfan Yılmaz da, “Söylenecek çok şey var, ama boğazım düğüm düğüm... Benim yiğit kardeşim, dostum, sırdaşım, yaktın ciğerimi. Cenazemiz Pazar günü öğle namazına müteakip Korkuteli merkez Uzunoluk Camisi’nde kılındıktan sonra Uzunoluk mezarlığına defin edilecektir. Cenab-ı Allah rahmet eylesin” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner81